Manager Florarie

SC COMGABY MOLN SRL
1 poziție
Anunț verificat

Anunț verificat

Textul acestui anunț a fost verificat de echipa eJobs pentru a elimina posibile greșeli sau conținut discriminatoriu.

Candidatul Ideal

Suntem în căutarea unui manager care să preia conducerea florăriei noastre din Cluj-Napoca.

Candidatul ideal este, în primul rând, un bun lider, care știe să lucreze cu oamenii și să-i motiveze, astfel încât echipa să performeze. Acesta nu trebuie să se dea înapoi de la lucrul în echipă și munca ce trebuie depusă în florărie.

Printre calitățile persoanei care va ocupa acest post ne-ar plăcea să regăsim hărnicia, perseverența, foarte bune abilități de comunicare, deschiderea și corectitudinea.

Apreciem şi mai mult candidații cu experiență în management și vânzări.

Acest post este potrivit pentru o persoană activă, pozitivă și rezistentă la stres, care poate să obțină rezultate și în momentele tensionate.

Descrierea jobului

Este important ca viitorul manager de magazin să învețe cum să fie și un foarte bun florar decorator, pentru ca ulterior să poată prelua o parte din training-ul echipei sale.

Ca Manager de Florăria Magnolia responsabilitatea se va împărți între gestionarea magazinului și, implicit a echipei, dar și artă florală, prin realizarea de buchete și vânzări către clienți. Această persoană va fi responsabilă de activitățile administrative și de gestionare (planificarea timpului de lucru pentru echipă, realizarea necesarelor, raportarea către biroul de conducere), realizarea de buchete, vânzări și livrări, dar și de motivarea echipei și menținerea principiilor și valorilor companiei.

Munca ta va fi măsurată cu ajutorul statisticilor săptămânale, care urmăresc: eficiența echipei, vânzările și imaginea magazinului, pierderile și nu în ultimul rând, calitatea serviciilor și produselor Magnolia.

Dacă te regăsești în acest job și ai convingerea că vei performa, te așteptăm cu drag să ni te alături!

Descrierea companiei

Magnolia este cea mai mare reţea de florării din ţară. Acum ne extindem şi mai mult, la nivel naţional. Echipa este punctul nostru forte şi ne place să investim în oameni!

Mai mult decât flori, noi livrăm emoţii şi trăiri intense celor dragi!

Lucrăm într-un domeniu dinamic, cu perioade solicitante, dar este frumos la noi, iar oportunităţile de avansare apar în urma eforturilor depuse. Ne dorim să creştem împreună!

Dacă îţi plac provocările, te aşteptăm în echipa noastră!
Publicat 14 Mart. 2023 Reactualizat 28 Mart. 2023 Expiră 13 Apr. 2023
Joburi similare
Administrare cookies 🍪

Folosim cookie-uri pentru a-ți oferi o experiență presonalizată.

Permite activarea pentru a beneficia de avantajele lor.

Poți administra oricând setările aici.