Publicat 03 Mar 2021 | Reactualizat 31 Mar 2021 | Expiră 03 Apr 2021

Manager Echipa Productie-Zalau, Salaj

1 post
Expirat
Anunț inactiv

Acest anunț a expirat și nu este disponibil pentru aplicare.

Înapoi la joburi

Candidatul ideal

Esti candidatul ideal daca ai experienta in management si doresti sa faci parte din grupul de pepiniere care sa acompanieze dezvoltarea uzinelor Michelin de la Zalau.

Pe langa aceasta, te potrivesti profilului companiei daca:
1.Esti absolvent al unei forme de invatamant superior (domeniile tehnice reprezinta un avantaj);
2.Cunosti si utilizezi metodele de rezolvare a problemelor si metodele de analiza;
3.Ai abilitati foarte bune de comunicare, organizare si planificare;
4.Ai cunostinte de limba engleza / franceza nivel mediu.

Descrierea jobului

Acest post este tinta pe care o vei atinge dupa ce vei parcurge programul de descoperire a companiei si de integrare si presupune:

1.Coordonarea de echipe de operatori de productie sau de mentenanta in vederea atingerii obiectivelor de performanta ale departamentului si ale uzinei;
2.Dezvoltarea, responsabilizarea si motivarea membrilor echipei;
3.Identificarea si implementarea de solutii la problemele din perimetrul de activitate, cooperand cu alte departamente suport si implicand angajatii in acest proces;
4.Acompanierea aplicarii standardelor, dezvoltarea lor permanenta in domeniile de performanta industriala (securitate, mentenanta, calitate, organizare industriala, costuri) punand clientul in centrul activitatii.

Te-am convins? Hai să îți povestim ce avantaje vei avea:

· Îți oferim pachet de relocare.
· Îți oferim pachet salarial atractiv.
· Vei munci într-un mediu multinațional.
· Îți oferim posibilitatea dezvoltării unei cariere internaționale.
· Vei fi antrenat într-un proces continuu de training și dezvoltare personală și profesională.
· Vei beneficia de propriul plan de carieră și mentorat.
· Vei avea posibilitatea de a călători și de a-ți îmbogăți cunoștințele.
· Vei face parte dintr-o echipă tânără și dinamică în care să te simți apreciat.

Alege să te dezvolți alături de Michelin Zalău din poziția de Manager Echipa Productie!

Descrierea companiei

Descrierea companiei

Descoperă MICHELIN... O lume diversă: istorie de peste 120 de ani; peste 100 000 de angajaţi in lume, dintre care 3.000 in Romania; creştere anuală a Cifrei de Afaceri de peste 10% in ultimii 3 ani; reprezentanţe comerciale in peste 170 de tari; productie anuala: 190,2 milioane de anvelope, 22,3 milioane de harti si ghiduri turistice. O lume pasionantă: Diversitatea profesiilor si a evolutiilor in cariera sunt garantate prin dinamica de grup pasionat de progres. Toate aceste presupun implicare si un puternic spirit de echipa. O mascotă celebră: Omul Michelin este un simbol absolut unic care intruchipează esenţa spiritului vizionar Michelin. Calitatile sale au facut ca, in urma unui sondaj realizat de Financial Times in 2000, să fie votat drept cel mai bun simbol al secolului.

Michelin Romania SA va prelucra aceste date conform Regulamentului General privind Protectia Datelor nr. 679/2016, in scopul recrutarii si selectiei candidatilor. Inainte de a ne trimite aceste date, te rog sa consulti informatiile referitoare la modul in care sunt prelucrate datele tale cu caracter personal, precum si drepturile pe care le ai cu privire la acestea, accesand Politica noastra privind prelucrarea datelor personale, pe site-ul nostru, la adresa https://www.michelin.ro/continut-web/confidentialitate.

Expirat
Manager Echipa Productie-Zalau, Salaj  -  MICHELIN ROMANIA

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close