Publicat 12 Oct 2019 | Reactualizat 09 Nov 2019 | Expiră 12 Nov 2019

Manager Departament Sportiv (sport leader coach)

1 post |  Aplicare externa
Ai aplicat
Expirat
Nu uita să îți finalizezi aplicarea pe site-ul angajatorului! Vei avea mai multe șanse de a fi chemat la interviu.
Anunț inactiv

Acest anunț a expirat și nu este disponibil pentru aplicare.

Înapoi la joburi

Candidatul ideal

Decathlon România angajează manageri de department, full time, care să gestioneze o echipă și să coordoneze activități de retail.

Decathlon este de 10 ani pe piața de retail sportiv din România, fiind actual lider de piata, avand o viziune clara: Să facem sportul accesibil in Romania!

Am adunat în jurul nostru oameni fantastici, plini de viață, pasionați de sport și așa am creat un mediu de lucru deschis, în care oferim colegilor noștri tot sprijinul necesar pentru dezvoltarea lor personala si profesionala. Suntem constant in cautare de noi coechipieri care sa adauca valoare companiei, care sa provoace modul in care lucram astazi si sa ajunga liderii Decathlon de maine.

Descrierea jobului

Ce trebuie sa faci:

Cum arată o zi de muncă în Decathlon ca manager de departament?
În primul rând, trebuie să știi că nu o să ai niciodată două zile la fel. Noi îți vom asigura cadrul, trainingurile si suportul ca tu să înveți, iar ulterior tu va trebui sa iti gestionezi departamentul ca și cum ar fi afacerea ta!

In Decathlon ești încurajat să iei decizii, să fii pro-client, să inovezi, să lucrezi in echipa si sa sa fii tu insuti.
Pentru a avea succes, va trebui sa iti creezi o echipa puternica si diversa in jurul tau: sa recrutezi coechipieri in valorile Decathlon: vitalitate si responsabilitate, sa ii ajuti in crearea unui plan de dezvoltare personalizat si sa ai intalniri individuale periodice cu ei. Sa ajute si sa participe direct la dezvoltarea profesionala si personala a unei persoane din echipa lor este una din principalele surse de motivatie a managerilor nostri.
Echipele variaza intre 2-3 coechipieri pana la 13-15 membrii de echipa.
Spiritul antreprenorial te va ajuta sa iti dezvolti sportul de care vei fi raspunzator la nivel local. La fel ca intr-o afecere proprie, impreuna cu echipa ta, iti veti alege oferta de produse, veti decide pozitionarea acesteia, veti stabili actiuni pentru a dinamiza comertul, veti gestiona stocul si bineinteles, va veti analiza performantele economice.
Noi te vom incuraja sa iti creezi și sa animi un proiect local pe sportul de care ești pasionat ceea ce inseamna ca trebuie sa iți cunoaști piața sportiva și nevoile reale ale utilizatorilor, sa dezvolti o comunitate sportiva și sa promovezi brandul, prin organizarea unor evenimente de testare în magazin și în afara lui.


Ce iti oferim:

- program de lucru variat si flexibil, in 2 schimburi;
- training-uri locale și naționale
- teambuilding-uri și întâlniri cu echipa pentru a practica sport împreună
- asigurare medicală privată
- program intern de recomandari viitori angajati, cu recompensa financiara;
- bonuri de masă
- pachet salarial individualizat ,bazat pe experienta si propriile performanțe
- oportunitatea de a investi în companie prin sistemul de acționariat

Succesul vine intr-o echipă puternică! Intră în joc !

Descrierea companiei

Decathlon, un brand care propune mărci inovatoare pentru plăcerea tuturor sportivilor.
Suntem 82.000 de colaboratori Decathlon care lucrează zilnic pentru a atinge un scop comun, și anume să facem accesibile unui număr cât mai mare de persoane plăcerile și avantajele sportului. În toate țările în care avem filiale, împărtășim o cultură a companiei puternică și unică, consolidată de cele două valori care ne reprezintă: vitalitate și responsabilitate.

Ai aplicat
Expirat
Nu uita să îți finalizezi aplicarea pe site-ul angajatorului! Vei avea mai multe șanse de a fi chemat la interviu.
Manager Departament Sportiv (sport leader coach)  -  Decathlon Romania

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close