Publicat 18 Feb 2020 | Reactualizat 17 Mar 2020 | Expiră 20 Mar 2020

Manager Departament Service Aparatura Medicala

1 post
Expirat
Anunț inactiv

Acest anunț a expirat și nu este disponibil pentru aplicare.

Înapoi la joburi

Candidatul ideal

- Inginer (profil mecanic, electro-tehnic, ...) cu experienta in activitatea de management, de organizare si conducere, optimizare a proceselor dintr-un departament service aparatura complexa (electronica, automatizare, mecano-hidraulica) cu sediul central in Bucuresti si 9 - 10 filiale la nivel national.
Experienta in management service aparatura medicala constituie un avantaj.
- Bune calitati de manager, organizator orientat spre indeplinirea unor obiective clare privind asigurarea unor servicii service de cea mai buna calitate;
- Sa fie inzestrat cu abilitatea de a stabili cu usurinta relatii cu alti oameni,
- Cu experienta in conducerea colectivelor mici/medii de specialisti Service (aprox. 25 - 30 oameni);
- Bun cunoscator al limbii engleze, sa poata stabili cu usurinta legaturi telefonice si prin e-mail cu partenerii externi, sa poata intelege cu usurinta documentatia tehnica, manualele service;
- Sa poata organiza si verifica derularea in conditii bune a activitatii birocratice, "de birou", administrativa, de evidenta; , a departamentului Service;
- Sa fie o persoana meticuloasa, bine organizata (fostii ingineri militari sunt bineveniti si apreciati);
- Un bun cunoscator a lucrului cu PC-ul, al programelor Office (Word, EXCEL, Outlook, Power Point);
- Sa-i placa sa lucreze cu oamenii, sa stabileasca si sa intretina relatii bune, corecte, cu colegii;
- Sa stabileasca si sa intretina relatii bune cu partenerii (directori spitale, sefi departamente tehnice din spitale, etc.).
- sa se implice in activitatea de conducere a firmei prin observatii, propuneri.
- Important: Suntem interesati DOAR de persoanele ce-si doresc ocuparea aceastei functii pentru o perioada lunga de timp, de cel putin 8 - 10 ani, de cei interesati sa-si implineasca aici constructia unei cariere.

Descrierea jobului

Conduce toate activitatile departamentului de Service (aprox. 25 - 30 specialisti) repartizati in Bucuresti si 8 filiale din tara (Cluj, Iasi, Targu Mures, Timisoara, Brasov, Bacau, Baia Mare, Braila).
Este responsabil de buna desfasurare a activitatilor din departamentul Service, inclusiv de intocmirea formalitatilor necesare departamentului in legatura cu institutiile statului (Ministerul Sanatatii, Protectia Muncii, ISCIR, ODTM, etc...);
- Asigura dezvoltarea si eficientizarea activitatilor, cresterea numarului de contracte Service;
- In subordinea sa directa are o asistenta, aceasta avand in responsabilitate executiea unei mari parti din activitatea de evidenta, astfel incat Manager-ul Service sa se concentreze pe activitati de conducere, eficientizare, organizare, evaluare, control, training.
- Incheie contracte de service cu noii clienti, mentine bune relatii cu vechii clienti, are permanent in vedere cresterea gradului de satisfactie al clientilor nostri;
- Perioada de proba: 3 luni;
- Firma are un Program Flexibil (programul de lucru este flexibil, in functie de preferintele personale si nevoile firmei) iar in RAFI GROUP, "ziua de lucru" are o durata mai mica, de 7 ore (de la 09:00 la 16:00);
Veniturile se compun dintr-o parte fixa, salariul fix lunar si o parte variabila, comisioane si prime, ce deasemenea se incaseaza lunar.
In perioada de proba:

- 4.000 lei NET - pentru perioada de proba de 3 luni;
Imediat dupa perioada de proba:
Salariul fix lunar:
- 4.500 lei NET;
- 300 lei - bonuri de masa;
- 1.000 lei prima de Pasti;
- 1.000 lei prima de Craciun;
Partea variabila = comisioane, prime instalare, prime proiecte
Se incaseaza comision din contractele de service - manopera in derulare si deasemenea, prime de proiect, la finalizarea proiectelor speciale.
Aceasta "parte variabila" a retributiei, poate creste consistent venitul lunar, in functie de rezultatele individuale si generale ale firmei.
Deasemenea:
- Asigurare medicala de sanatate si accidente;
- Masina de serviciu in folosire exclusiva, inclusiv in interes personal, privat.
- Telefon mobil,
- Laptop
- Cursuri in strainatate (Suedia - Germania);
- Concediu: de odihna 30 zile calendaristice (aprox. 23-24 zile lucratoare);

Descrierea companiei

Firma are o indelungata experienta in distributia de aparatura medicala si este specializata in domeniul controlului infectiei, a distributiei aparaturii medicale si accessoriilor necesare sterilizarii, spalarii, dezinfectiei, inclusiv documentarii acestor procese.
RAFI GROUP este distribuitorul autorizat al firmelor GETINGE - Suedia, cel mai mare producator mondial de sterilizatoare,.a firmelor germane MAQUET (cel mai mare producator mondial de mese de operatie, lampi de operatie), MEDICON (instrumentar chirurgical general) si GEISTER (instrumentar chirurgie cardiovasculara).
RAFI GROUP ofera solutii integrate, "la cheie"pentru bloc operator, sali de operatie si sterilizare (centrala si locala).

SERVICE-ul este asigurat de un department specializat, in care ingineri cu multi ani de experienta si cursuri in Suedia, Germania, UK, asigura cu operativitate asistenta tehnica de excelenta calitate.
Firma are sediul central in Bucuresti si filiale in Cluj, Targu Mures, Iasi, Timisoara, Brasov, Bacau, Braila si Baia Mare.

RAFI GROUP este certificat ISO 9001:2008, ISO 13485:2012, ISO4001:2004, BS OHSAS 18001:2007;

Firma are ca obiectiv permanent mentinere unui mediu placut - performant-profesional de lucru.

Ne propunem sa fim cea mai importanta firma de distributie echipamente - solutii complete de sterilizare si sali de operatie din Romania si avem toate conditiile de realizare a acestui obiectiv.

Detalii: rog vizitati www.rafi.ro.

Expirat
Manager Departament Service Aparatura Medicala  -  RAFI GROUP - www.rafi.ro

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close