de ani Fără Frică...

E momentul să sărbătorim și să îți mulțumim că ești alături de noi! Hai să revedem împreună aventurile prin care am trecut și să descoperi surprizele pe care ți le-am pregătit

Publicat 21 Nov 2019 | Reactualizat 05 Dec 2019 | Expiră 21 Dec 2019

Manager Departament Service Aparatura Medicala

1 post

Criterii de selecție

  • Peste 5 ani experiență în Inginerie, Service / Reparatii, Specialisti / Tehnicieni, Management, Medicina umana

Candidatul ideal

- Inginer (profil mecanic, electro-tehnic, ...) cu experienta in activitatea de management, de organizare si conducere, optimizare a proceselor dintr-un departament service aparatura complexa (electronica, automatizare, mecano-hidraulica) cu sediul central in Bucuresti si 9 - 10 filiale la nivel national.
Experienta in service aparatura medicala constituie un avantaj.
- Bune calitati de manager, de bun organizator orientat spre indeplinirea unor obiective clare privind asigurarea unor servicii service de cea mai buna calitate;
- Sa aiba abilitatea de a stabili cu usurinta bune relatii cu alti oameni, sa aiba abilitati de conducator, bun cunoscator al tehnicilor de management/conducere a colectivelor mici/medii de specialisti Service (aprox. 25 - 30 oameni);
- sa cunoasca bine limba engleza astfel incat sa poata stabili cu usurinta legaturi telefonice si e-mail cu partenerii externi, sa poata intelege cu usurinta documentatia tehnica/manualele service;
- sa poata efectua foarte bine activitatea birocratica "de birou", administrativa, de evidenta;
- sa fie o persoana meticuloasa, bine organizata in aplicarea procedurilor si in tinerea unor evidente;
- bun cunoscator a lucrului cu PC-ul (Word, EXCEL, Outlook, Power Point);
- sa-i placa sa lucreze cu oamenii, sa stabileasca si sa intretina relatii bune, corecte, cu colegii;
- sa stabileasca si sa intretina relatii bune cu partenerii (directori spitale, sefi departamente tehnice etc.).
- sa se implice in activitatea de conducere a firmei prin observatii, propuneri.
- sa cunoasca bine Office-ul (Excel, Word, Outlook), sa-si tina o evidenta detaliata si riguroasa (suntem certificati ISO 9001, ISO 13485 deci "birocratia" este medie-inalta).
- Intrucat performantele se obtin dupa perioade relativ lungi de training si studiu, nu suntem interesati decat de persoanele ce doresc sa-si faca din aceasta functie, o cariera, o ocupatie pe termen lung (8 - 10 ani).

Descrierea jobului

Conduce toate activitatile departamentului de Service (aprox. 25 - 30 specialisti) repartizati in Bucuresti si 9 filiale din tara.
Este responsabil de buna desfasurare a activitatilor din departamentul Service, inclusiv de intocmirea formalitatilor necesare departamentului in legatura cu institutiile statului (Ministerul Sanatatii, Protectia Muncii, ISCIR, ODTM, etc...);
- Asigura dezvoltarea si eficientizarea activitatilor, cresterea numarului de contracte Service;
- In subordinea sa directa are un Dispecer Service ce are in executie mare parte din activitatea de evidenta, astfel incat Service Manager-ul sa se concentreze pe activitati de conducere, eficientizare, organizare, evaluare, control, training.
- Incheierea de contracte de service cu noii clienti, mentinerea de relatii foarte bune cu vechii clienti, cresterea gradului de multumire, de satisfactie, a clientilor nostri;
- Documente - rapoarte - formulare de intocmit si transmis la Bucuresti in mod regulat - Firma este autorizata ISO 9001 si ISO 13485;
- Perioada de proba: 3 luni
Veniturile se compun dintr-o parte fixa, salariul fix lunar si o parte variabila, comisioane si prime, ce deasemenea se incaseaza lunar.
Salariul fix lunar:
- 4.500 RON NET la angajare
Partea variabila = comisioane, prime instalare, prime proiecte
Se incaseaza la finalizarea unor proiecte.
Aceasta "parte variabila" a retributiei, poate creste consistent venitul lunar, in functie de rezultatele individuale si generale ale firmei.
Deasemenea:
- Asigurare medicala de sanatate si accidente;
- Masina de serviciu in folosire exclusiva, inclusiv in interes personal, privat.
- Telefon mobil,
- Laptop
- Cursuri in strainatate (Suedia - Germania);
- Concediu: de odihna 30 zile calendaristice (aprox. 23-24 zile lucratoare);

Descrierea companiei

Firma are o indelungata experienta in distributia de aparatura medicala si este specializata in domeniul controlului infectiei, a distributiei aparaturii medicale si accessoriilor necesare sterilizarii, spalarii, dezinfectiei, inclusiv documentarii acestor procese.
Sterisystems este distribuitorul autorizat al firmei GETINGE - Suedia, cel mai mare producator mondial de sterilizatoare.
Oferim solutii integrate, "la cheie", distribuind deasemenea echipamentele - produsele altor importante firme: HUPFER - Germania, MESALAB - USA, VP - Germania, AMB - Belgia, BANDELIN - Germania....
SERVICE-ul este asigurat de un department specializat, in care ingineri cu multi ani de experienta si cursuri in Suedia, asigura cu operativitate asistenta tehnica de excelenta calitate.
Firma are sediul central in Bucuresti si filiale in Cluj, Targu Mures, Iasi, Timisoara, Brasov, Braila si Baia Mare.
STERISYSTEMS este membra a "RAFI Group", alaturi de firma RAFI INTERNATIONAL, firma specializata in distributia de instrumentar chirurgical si echipamente pentru blocul operator.
Rafi International este distribuitoare a firmelor germane MAQUET (cel mai mare producator mondial de mese de operatie, lampi de operatie), MEDICON si GEISTER (instrumentar)..

STERISYSTEMS si Rafi International sunt certificate ISO 9001:2008, ISO 13485:2012, ISO4001:2004, BS OHSAS 18001:2007;

Firma are ca obiectiv permanent mentinere unui mediu placut - performant-profesional de lucru.

Ne propunem sa fim cea mai importanta firma de distributie echipamente - solutii complete de sterilizare din Romania si avem toate conditiile de realizare a acestui obiectiv.

Detalii: rog vizitati www.rafi.ro.

Manager Departament Service Aparatura Medicala  -  RAFI GROUP - www.rafi.ro

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close