Publicat 25 Iun 2019 | Expiră 25 Iul 2019

Manager Departament Retail

1 post

Candidatul ideal

Experienta in domeniul vanzarilor/retail, cunoscator pachet operare MS Office, riguros, punctual, dinamic, bune abilitati de sinteza, inovativ, orientat spre cresterea si maximizarea vanzarilor. Bune abilitati de recrutare si coordonare echipa, cunoscator al fluxurilor de lucru specifice unitatilor de comert/retail , bun negociator si planificator al activitatii.

Descrierea jobului

- recruteaza si intruieste personalul din subordine
- concepe si realizeaza planograma magazinelor
- urmareste indeplinirea fazelor proiectelor alocate
- propune strategii de vanzare
- indeplineste obiectivele trasate
- realizeaza rapoartele specifice activitatii
- contribuie la maximizarea vanzarilor

Descrierea companiei

Dezvoltam compania si marim echipa!

https://www.regata.ro/

resurseumane@regata.ro

LIDER NATIONAL IN IMPORTUL SI DISTRIBUTIA DE GRESIE SI FAIANTA

Povestea de succes a celui mai mare importator si distribuitor de gresie si faianta din Romania incepe in 1993 si se mentine pe piata datorita increderii oferite de clientii nostri. Serviciile de calitate, orientarea catre client, profesionalismul, preturile competitive reprezinta obiectivele companiei.

Portofoliul nostru de peste 6000 de produse distincte ne ajuta sa anticipam si sa intelegem cerintele pietei si impreuna sa optimizam standardul de viata. In noi gasiti o echipa puternica, motivata, profesionista, atenta la calitatea serviciilor adresata unui public larg.

REGATA are propria retea de magazine in orasul Targoviste, cunoscute pentru preturile de importator practicate. Avem clienti care vin de la distante considerabile pentru a cumpara produse necesare construirii sau renovarii locuintei proprii.

Firma noastra detine si o retea proprie de distributie cu acoperire la nivel national, pentru satifacerea cerintelor clientilor la nivelul intregii tari.

Participant constant si activ la foarte multe targuri si expozitii, acest lucru ne-a ajutat sa anticipam si sa intelegem nevoile clientilor nostri, sa ne adaptam schimbarilor, sa ne aliniem trendurilor existente, aducand un plus de inovatie si viata caselor voastre.

Din bucuria clientilor nostri rezida dorinta de a-i tine aproape, de a-i fideliza si a-i pozitiona in centru prin adaptarea serviciilor noastre dorintelor voastre. Compania Regata isi reia in fiecare an promisiunea de la care a inceput aceasta poveste de succes, aceea de a oferi clientilor nostri produse si servicii de calitate, aceea de a aduce bucurie in fiecare casa.

Manager Departament Retail  -  REGATA S.R.L.