MANAGER de productie in domeniul tamplariei din pvc

SMART & FAST CONSTRUCT SRL 1 poziție
Anunț verificat

Anunț verificat

Textul acestui anunț a fost verificat de echipa eJobs pentru a elimina posibile greșeli sau conținut discriminatoriu.

Candidatul Ideal

SMART FAST CONSTRUCT, este in cautarea unei persoane implicate, motivate si competente, pentru ocuparea postului de MANAGER de productie in domeniul tamplariei din pvc. Fabrica este dotata cu un lant de productie performant, iar produsele sunt destinate pentru export.

Cerinte:
- Cunoasterea aprofundata a functionarii utilajelor de productie de ferestre si usi din pvc (reglarea, utilizarea utilajelor)
- Experienta relevanta in domeniul fabricarii de usi si ferestre din pvc, post de conducere
- Bune capacitati organizatorice
- Disponibilitate pentru activitati de birou, dar si in atelierul de productie

Descrierea jobului

Responsabilitati:
- Coordonarea echipelor de productie de ferestre si usi din pvc
- Urmarirea comenzilor din stadiu incipient, pana la expedierea lor catre client
- Aprovizionarea cu materialele necesare
- Gestionarea oricaror probleme care pot aparea in cadrul procesului de productie
- Asigurarea respectarii parametrilor de calitate
- Asigurarea respectarii termenelor de productie

Beneficii:
- Salariu motivant
- Asigurarea conditiilor de cazare, in cazul candidatilor care nu au domiciliul in judetul Constanta

Descrierea companiei

Infiintata in anul 2004, in Constanta, Pro-Smart este o firma cu capital privat integral romanesc, ce isi desfasoara activitatea in domeniul constructiilor si amenajarilor. Permanenta preocupare pentru calitate si oferirea unui pret corect, sunt aspecte care au condus la actuala pozitionare pe piata a companiei. Principalele categorii de produse pe care le veti regasi sunt: - Tamplarie (usi,ferestre, geam tip termopan) PVC / aluminiu - Fatade ventilate / pereti cortina / placari bond - Rulouri / plase insecte / obloane - Pergole / copertine / inchideri terase - Geam balcon / pereti amovibili - Partitii sticla / compartimentari / cabine dus - Balustrade / porti si garduri aluminiu - Usi garaj / grilaje mobile - Automatizari / bariere / bolarzi - Usi rapide, metalice, industriale - Corturi industriale / burdufe izotermica si rampe egalizare

Dispunem de personal de specialitate cu o solida pregatire profesionala si experienta. Suntem recunoscuti pentru oferirea de solutii in circumstante dificile de executie, datorita implicarii directe a proiectantilor nostri in procesul de design.

Astfel, dupa vizita pentru evaluarea posibilitatilor de realizare a proiectului dorit de dumneavoastra, urmeaza crearea design-ului ce corespunde acelor specificatii, executia lucrarii de montaj, si, desigur, asigurarea serviciilor de intretinere timp de 24 de luni.

Pastram si acum pasiunea pentru confort, cu care aceasta companie a inceput in 2004, cand 2 baieti, au oferit ceva in plus fata de traditionalele solutii de pe piata. Acum, echipe specializate pe fiecare domeniu asigura materializarea a ceea ce fiecare isi doreste.

O garantie în plus a seriozitatii si nivelului înalt de competenta de care beneficiati din partea firmei o reprezinta faptul ca Pro-Smart a implementat si mentine in prezent un sistem de calitate ce indeplineste conditiile standardelor ISO 9001:2008, ISO 14001:2004 si OHSAS 18001:2007.

Publicat 29 Nov. 2022 Expiră 29 Dec. 2022
Administrare cookies 🍪

Folosim cookie-uri pentru a-ți oferi o experiență presonalizată.

Permite activarea pentru a beneficia de avantajele lor.

Poți administra oricând setările aici.