Manager Client Auchan Oradea

Oraș de lucru
Tipul job-ului
Nivel carieră
Departamente
Salariu Nespecificat
Limbă străină Nespecificat
Permis conducere Nespecificat

Candidatul Ideal

  • Calificare: studii superioare
  • Cunostinte: − Operare PC – Office (Word, Excel), e-mail − Customer Care,
  • Customer service, E-commerce − Digital
  • Limba engleza/ franceza - nice to have
  • Orientat catre client si nevoile sale, bune abilitati de comunicare verbala si scrisa cu capacitatea de a aplana conflicte (stie sa asculte si este orientat catre gasirea de solutii)

Descrierea jobului

  • Atragerea de noi clienti, cresterea satisfactiei la cumparaturi, precum si fidelizarea clientilor prin asigurarea unei primiri de calitate si prin gestionarea contactelor cu clientii pe intregul parcurs de cumparaturi, atat in spatiul fizic, cat si digital;
  • Gestionarea si organizarea activitatii e–comert in magazin;
  • Dezvoltarea de competente de relationare cu clientul, asigurand un nivel inalt de profesionalism si de productivitate a echipei magazinului;
  • Asigurarea unor servicii de excelenta clientilor in magazin si in online.
Noi oferim :
Salariu competitiv, bonuri de masă și prime
Asigurare de sănătate, asigurare de viață, asigurare stomatologică
Mediu de lucru în care te simți respectat/a și apreciat/a
Posibilități de evoluție profesională într-o companie multinațională.

Descrierea companiei

Auchan Retail este o companie de familie cu o prezență internațională, o companie umană și îndrăzneață. Un comerciant care se schimbă într-o lume aflată în schimbare și care vine în întâmpinarea consumatorilor tot mai interesați de starea lor de bine – Auchan are ambiția de a le schimba viața.

Pentru că Auchan Retail nu este doar un distribuitor, ci un comerciant care își selectează produsele și furnizorii, care își cunoaște clienții. Un comerciant care îmbină avantajele digitalului cu cele ale magazinelor fizice pentru a propune clienților săi o experiență personalizată. Un comerciant care își transformă spațiile în zone de viață și de cumpărături, de petrecere a timpului liber în mod plăcut.

Auchan Retail este preocupat atât de clienții cât și de angajaţii şi partenerii săi, acordându-le prioritate, în toate proiectele sale.

Succesul nostru l-am realizat cu oameni ca tine: motivați, implicați, responsabili și ambițioși. Dacă îți doreșți să activezi într-un mediu de lucru civilizat și colegial, cu numeroase posibilități de împlinire profesională, trimite CV-ul direct pe acest site sau crează-ți cont pe site-ul www.auchan.ro, secțiunea Carieră.

Informații privind Protecția Datelor cu Caracter Personal le regășiți accesând link-ul: https://cariere.auchan.ro/Account/Register#, Termenii și condițiile.

Publicat 17 nov. 2021 Reactualizat 15 dec. 2021 Expiră 17 dec. 2021
Nu îți face griji, poate joburile de mai jos îți pot fi de folos

Folosim cookie-uri pentru a-ti oferi o experienta personalizata. Permite activarea acestora pentru a beneficia de avantajele lor.