de ani Fără Frică...

E momentul să sărbătorim și să îți mulțumim că ești alături de noi! Hai să revedem împreună aventurile prin care am trecut și să descoperi surprizele pe care ți le-am pregătit

Publicat 13 Mar 2006 | Reactualizat 05 Apr 2006 | Expiră 13 Apr 2006

Manager Calitate

1 post
Expirat
Anunț inactiv

Acest anunț a expirat și nu este disponibil pentru aplicare.

Înapoi la joburi

Candidatul ideal

 Experienţă relevantă in domeniul asigurarii calitatii (minim 3 ani);
 Absolvent de studii superioare, de preferat in domeniul tehnic;
 Foarte bune cunostinte de limba germana;
 Cunosterea limbii engleze la nivel mediu;
 Bune abilitati manageriale;
 Persoană de încredere, responsabilă şi proactivă;

Descrierea jobului

 Coordoneaza activitatea departamentului calitate cu scopul implementarii unui sistem integrat pentru asigurarea calitatii in concordanta cu standardele impuse.
 Este responsabil pentru formularea si executarea masurilor de control al calitatii, inclusiv planificarea investitiilor si a cheltuielilor, obtinerea certificarii in concordanta cu normele stabilite (de ex. ISO 9001 si ISO TS 16949).
 Pregateste standardele interne de calitate si asigura aplicarea acestora.
 Furnizeaza rapoarte catre managementul de top. Ofera sugestii fezabile din punct de vedere economic pentru domeniile unde sunt necesare imbunatatiri.
 Actioneaza pentru asigurarea imbunatatirii continue a calitatii.
 In colaborare cu managementul, se asigura ca specificatiile de procesare si fabricare pentru fiecare produs sunt urmate, in vederea asigurarii nivelurilor de calitate cerute.
 Determina cerintele de personal si stabileste programe de training pentru personalul din companie care se ocupa de asigurarea calitatii.
 Se asigura de veridicitatea si acuratetea tuturor datelor cu privire la calitate si colaboreaza cu alte departamente pentru pregatirea rapoartelor cu privire la mentinerea sau imbunatatirea calitatii.

Descrierea companiei

Clientul nostru este o importanta companie multinationala, unul dintre liderii mondiali in domeniul productiei de componente electronice.

Expirat
Manager Calitate  -  A&C Consulting Centre

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close