Publicat 01 Iul 2021 | Reactualizat 31 Iul 2021 | Expiră 31 Iul 2021

Manager Achizitii – Tulcea

1 post

Candidatul ideal

Ne bucurăm să ne cunoaștem și să devii membru al echipei noastre dacă ai:

 • experiență de minimum 3 ani în roluri cu responsabilități similare, inclusiv project management, precum și capacitatea de a gestiona procese de achiziții complexe;
 • excelente abilități de comunicare și negociere;
 • atenție deosebită atât la imaginea de ansamblu, cât și la detalii, spirit de echipă;
 • abilitatea de a gândi și acționa strategic în timp ce asiguri managementul activităților de zi cu zi;
 • orientare spre obținerea rezultatelor și spre soluții;
 • capacitate de analiză și organizare, de sinteză și luare a deciziilor;
 • cunoștințe bune de operare PC și capabilitate de învățare a altor aplicații.

Cunoașterea unui soft de specialitate SAP, experiență în proiecte de îmbunătățire de tipul Lean Six Sigma și Project Management vor fi foarte apreciate.

Mediul nostru de lucru prietenos și integrativ susține dezvoltarea personală și profesională a membrilor echipei.

În egală măsură, compania fiind într-o perioadă de dezvoltare și expansiune, persoana aflată în acest rol va susține această schimbare împreună cu ceilalți membri ai echipei de management și va face parte din echipa care va implementa noile proiecte majore.

Dacă simți că rolurile și responsabilitățile sunt potrivite pentru tine, chiar dacă ți se pare că nu îndeplinești câteva dintre cerințele de mai sus, dar dorești să te dezvolți, te invităm să ne cunoaștem.
Noi îți oferim un mediu organizațional dinamic, care îți asigură cadrul pentru dezvoltarea personală continuă.

Descrierea jobului

Responsabil de managementul definirii, implementării, execuției și îmbunătățirii continue a proceselor de achiziții în cadrul companiei Lidas, în acord cu indicatorii de performanță agreați și aliniați la nivel de companie (cost, calitate, timp).
Raportează direct către CEO.

Printre responsabilitățile principale ale acestui rol se află următoarele:

 • identificarea și selectarea furnizorilor (conform criteriilor de preț, calitate și dată de livrare stabilite la nivel de companie);
 • negocierea prețurilor de achiziție și semnarea contractelor cu furnizorii;
 • menținerea și dezvoltarea relației de colaborare cu furnizorii, urmărind derularea corespunzătoare a contractelor comerciale (din punct de vedere al condițiilor comerciale, tehnice, financiare)
 • monitorizarea schimbărilor din piață (predicții în ceea ce privește evoluția prețurilor și impactul acesteia asupra activității viitoare a companiei);
 • pregătirea și monitorizarea bugetului procesului de achiziții.
Sediul companiei este situat în proximitatea orașului Tulcea, la 8 km distanță, în localitatea Mineri.
Oferim pachet de relocare și potențiale soluții de angajare pentru membrii familiei.

Descrierea companiei

Suntem o companie care a crescut în 17 ani de la o afacere de familie la una dintre marile companii din industria panificației, ajungând astfel la o producție anuală de 10 mii tone, cu o suprafață de producție de peste 10.000 de metri pătrați și peste 300 de angajați.

Obiectivul nostru este ca în următorii 5 ani să devenim unul dintre cei mai mari producatori de produse congelate de panificație din Europa, de aceea alocăm resurse importante investițiilor atât în creșterea capacității de producție, cât și în creșterea și dezvoltarea capitalului uman.

În acest sens, compania urmează să construiască în următorii doi ani o nouă fabrică de producție cu cele mai noi tehnologii utilizate în industrie, ceea ce va conduce la creșterea capacității anuale de producție la peste 15 mii tone și la crearea a peste 100 de noi locuri de muncă.

Totodată, din anul 2018 compania se află într-un proces de transformare organizațională apt să conducă la aplicarea unui sistem de management modern și la dezvoltarea profesională a fiecărui angajat.

Vă mulțumim pentru aplicație și vă informăm că vor fi contactați doar acei candidați care vor fi selectați.

www.lidas.ro; hr@lidas.ro

Manager Achizitii – Tulcea  -  Lidas

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close