Publicat 11 Iul 2019 | Reactualizat 08 Aug 2019 | Expiră 11 Aug 2019

Manager Achizitii – companie materiale constructii

1 post
Expirat
Anunț inactiv

Acest anunț a expirat și nu este disponibil pentru aplicare.

Înapoi la joburi

Candidatul ideal

Adecco Romania recruteaza pentru clientul sau, companie ce furnizeaza servicii complete pentru utilaje de construcții, accesorii de construcții și materiale de construcții speciale, un Manager de Achizitii.

 • Minim 3 ani de experienta in planificarea, organizarea, coordonarea si controlul activitatii de comenzi produse si logistica
 • Experienta in coordonarea achizitiilor specifice companiei (produse, piese de schimb, servicii de transport, achizitii administrative)
 • Experienta in negocierea de conditii comerciale, atat cu furnizorii de marfuri, cat si cu transportatorii
 • Experienta in organizarea si gestionarea activitatilor de transport extern si intern
 • Studii superioare finalizate

Descrierea jobului

 • Realizarea si coordonarea achizitiilor companiei (produse, piese de schimb, servicii de transport, achizitii administrative) in termenele stabiliteSe asigura de primirea completa si corecta a facturilor, documentatilor de transport si a documentatilor de produs.
 • Se asigura de depunerea/transmiterea declaratillor catre autoritati (ex. Declaratia Intrastat)
 • Arhivarea si actualizarea la timp, precum si pastrarea in bune conditii a documentatiei de achizitii si logistica
 • Calcularea si monitorizarea in piata a preturilor de lista si a preturilor speciale de vanzare, in concordanta cu politilcile companiei
 • Intocmeste analize de produse, mix de produse si clienti si le pune la dispozitia managementului companiei, la solicitarea expresa a acestuia
 • Intocmeste rapoarte periodice
 • Coordoneaza activitatea de reciclare

Descrierea companiei

Cine este Adecco? Adecco Romania este parte a The Adecco Group, lider local si mondial in furnizarea de servicii de resurse umane. Cu peste 33.000 de angajati full time si aproximativ 5.100 de sucursale, Adecco este prezent in peste 60 de tari si teritorii. În Romania, compania gestionează peste 8.000 de persoane plasate, are o baza de date cu peste 500.000 de candidaţi şi deserveste zilnic peste 600 de clienţi, toate acestea prin intermediul colegilor din cele 15 sucursale raspandite in intreaga tara.

Misiunea noastra este sa oferim oamenilor oportunități de angajare în orice etapă a carierei profesionale, iar companiilor, talentele de care au nevoie. Consultantii nostri sunt entuziasti si pasionati, sunt profesionisti specializati in domenii si industrii multiple, au experienta si capacitatea de a-ti intelege dorintele si planurile de cariera si de a gasi job-ul potrivit pentru tine. Credem in tine! Construirea unei cariere durabile este un proces continuu in care ai nevoie de motivatie, un plan de actiune, flexibilitate si disciplina. Succesul inseamna cunoasterea calitatilor personale si increderea in acestea. Descopera Adecco si vino sa desenam calea in cariera impreuna. Noi si voi, suntem Adecco. Daca nu ai gasit un rol potrivit experientei tale, dar vrei sa fii la curent cu job-urile din piata, viziteaza website-ul adecco.ro, sectiunea RESURSE, unde iti poti inregistra CV-ul în baza de date Adecco. Ai vrea ca totul sa fie mai rapid si mai simplu de atat? Atunci descarca aplicația Adecco Jobs valabilă în AppStore și GooglePlay si fii la curent cu noile job-uri.

Ne gasesti si pe Facebook, Linkedin, Twitter si Instagram ! Toate datele și CV-urile sunt tratate cu confidențialitate si vor fi luate în considerare în proiectele ce corespund experienței tale profesionale.

Expirat
Manager Achizitii – companie materiale constructii  -  Adecco Romania

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close