de ani Fără Frică...

E momentul să sărbătorim și să îți mulțumim că ești alături de noi! Hai să revedem împreună aventurile prin care am trecut și să descoperi surprizele pe care ți le-am pregătit

Publicat 06 Mai 2008 | Reactualizat 04 Iun 2008 | Expiră 04 Iun 2008

Management trainee

1 post
Expirat
Anunț inactiv

Acest anunț a expirat și nu este disponibil pentru aplicare.

Înapoi la joburi

Candidatul ideal

- Studii superioare finalizate
- Cunostinte PC foarte bune (in special EXCEL);
- Constituie avantaje cunoasterea limbii engleze;
- Personalitate dinamica, echilibrata, fire analitica.

Descrierea jobului

Cautam o persoana tanara, ambitioasa, inteligenta, dornica de dezvoltare profesionala, care sa asiste directorul general in administrarea unei linii de business. Noul nostru coleg se va ocupa de:

- Centralizarea datelor de la punctele de lucru si elaborarea de rapoarte;
- Analiza de costuri si vanzari;
- Preluarea de diferite sarcini trasate de directorul general, in vederea adminstrarii afacerii.

Mediu de lucru instructiv, propice dezvoltarii, posibilitatea construirii unei cariere.

Descrierea companiei

Vel Pitar este membra a grupului american de investitii New Century Holdings, unul dintre cei mai importanti investitori straini din Romania cu plasamente de peste 200 milioane de dolari. Grupul NCH are in prezent detineri in: industria electrotehnica, panificatie, industria materialelor de constructii, servicii financiar-bancare, servicii financiare de capital, proprietati imobiliare, fiind actionar majoritar la multe companii din aceste domenii.

Vel Pitar, companie romaneasca aflata intre liderii industriei alimentare, desfasoara activitati la nivel national prin cele 11 puncte de productie fiind prezenta pe segmentele: panificatie, morarit, biscuiti, napolitane, paste fainoase si vanzare cu amanuntul.

Vel Pitar este o organizatie dinamica de peste 5 000 de angajati, care urmareste atragerea de profesionisti orientati spre obtinerea de rezultate. Incurajam initiativa personala, oferind oportunitati deosebite de invatare si crestere, intr-un mediu ce recompenseaza performanta individuala.

Pentru mai multe detalii, va rugam vizitati site-ul companiei www.velpitar.ro

Expirat
Management trainee  -  Vel Pitar

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close