Publicat 29 Sep 2020 | Reactualizat 20 Oct 2020 | Expiră 29 Oct 2020

MAISTRU TEHNOLOG CONFECTII TEXTILE

1 post

Candidatul ideal

Ocupantul postului are ca principala atributie organizarea si conducerea departamentelor de pre-productie si productie, realizarea comenzilor in conditii de inalta calitate si la termenele cerute de departamentul de vanzari, avand in subordine intreaga sectie.
Aria sa de responsabilitate priveste executarea si livrarea comenzilor de productie, elaborarea proceselor tehnologice de confectionare, determinarea consumului specific, realizarea fiselor tehnice de produs, dezvoltarea si implementarea unui flux de lucru eficient .

Descrierea jobului

experienta in conducerea unei sectii de confectii textile
- minim 2-3 ani pe un post similar
- cunostiinte temeinice de tehnologie a realizarii confectiilor textile
- capabil sa conceapa si sa implementeze flexibil procesele tehnologice cele mai eficiente
- buna relationare cu personalul si capacitatea clara de a impune ritmul de productie necesar realizarii comenzilor de productie
- capacitate de organizare, gandire pragmatica, flexibilitate
- cunostinte de Microsoft Office

Descrierea companiei

Suntem un brand de design românesc, cu o identitate puternic urbană, dezvoltat din dorința antreprenorului Ruxandra Antochi de a propune femeilor de azi colecții gândite special pentru stilul de viață contemporan.

Ne lăsăm inspirați de provocările pe care le întâlnește o femeie astăzi, de nevoia de exprimare a propriei identități în context profesional și încercăm să personalizăm și să traducem marile trenduri în ținute purtabile și accesibile.

MAISTRU TEHNOLOG CONFECTII TEXTILE  -  BLUZAT

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close