Publicat 11 Ian 2021 | Reactualizat 10 Feb 2021 | Expiră 11 Feb 2021

Maistru Productie Mobilier si Montaj 3500-5000 salariu

2 posturi
Expirat
Anunț inactiv

Acest anunț a expirat și nu este disponibil pentru aplicare.

Înapoi la joburi

Candidatul ideal

Persoana pe care o cautam trebuie sa fi:
lucrat deja minim 2 ani in productie si montaj de mobilier modern.
Trebuie sa fii un meserias bun , sa stii sa lucrezi cu PAL , cu MDF , sa stii sa monteze feronerii BLUM ( balamale , demontabili , aventos , antaro , legrabox )
Binenteles Serios, Disciplinat

Descrierea jobului

Noi suntem o fabrica de productie mobilier

Postul presupune prelucrarea si asamblrea pal-ului si mdf-ului , si montarea accesoriilor blum .

Impreuna cu un om de ajutor trebuie sa stii in baza unui proiect sa construiesti un dressing sau o bucatarie , sa lucrezi cu MDF VOPSIT si PAL , si neaparat sa stii sa montezi mobilierul la locatia clientului

Sa lucrezi cu demontabili blum , cu sisteme aventos , antaro , legrabox , sa stii deja sa montezi de la a la z o bucatarie complicata

La inceput colegii te vor ajuta sa inveti tipul nostru de lucru , dar va trebui pana la urma sa te descurci la toate impreuna cu cel din echipa ta

Daca stii ca te pricepi, la noi gasesti un loc de munca sigur , bine platit , si , cel mai important , vei avea de lucru tot timpul anului .

Suntem o fabrica de succes de peste 20 de ani , cu un grup restrans de angajati si producem doar mobilier premium , scump .

Programul este lejer, foarte rar se sta peste program , fara stres si tensiune , bani dati la timp , conditii de lucru super ( caldura mare iarna si si aer conditionat in fabrica vara )

Toti angajatii nostri lucreaza de multi ani si sunt foarte stabili si multumiti

Asta cautam : un om bun sa se alature echipei
Programul este Luni - vineri 7:30 -16:00

Salariul este in functie de nivelul meseriasului de la 3000-3800 lei

Doua concedii de odihna ( vara si iarna) total 21 zile lucratoare / an .

Prime bune de Paste , de Craciun si de vacanta de vara
Locatia : Popesti-Leordeni , Jud. Ilfov.

Descrierea companiei

UKA este o fabrica de productie mobilier premium pe comanda Fabrica UKA este axata pe doua departamente de productie : Mobilier la Comanda si Blaturi Compozit Acrilic Hi-Macs si Corian Ceea ce e important de stiut despre noi este faptul ca toata aria noastra de productie se afla aici in Romania, mai precis locatia nostra este in Jud Ilfov, Popesti Leordeni. Am inceput in 1991 obiectul de activitate Prelucrerea si Industrializarea Lemnului si a materilalelor lemnoase in vederea executarii de mobilier si amenajari interioare. Tot ce inseamna productie se realizeaza aici in Romania in doua fabrici iar materia prima este achizitionata de la furnizori de elita din intreaga Europa. Partea de productie este utilata pentru tot ce inseamna prelucrarea si finisarea materialelor necesare unei amenajari interioare. Prelucrarea lemnului, si a materialelor lemnoase adiacente precum Furnir, MDF sau PAL, prelucrarea materialelor compozite precum compozit Acrilic HiMacs sau Cuart Composit de piatra, baituire , vopsitorie si lacuire.

Expirat
Maistru Productie Mobilier si Montaj 3500-5000 salariu  -  UKA Home Design and More

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close