Publicat 18 Mai 2021 | Reactualizat 15 Iun 2021 | Expiră 18 Iun 2021

Maistru constructii industriale

1 post
Expirat
Anunț inactiv

Acest anunț a expirat și nu este disponibil pentru aplicare.

Înapoi la joburi

Candidatul ideal

Candidatul ideal
Candidatul ideal are foarte bune cunoștințe in domeniul constructiilor industriale, este o persoană organizată, responsabila, are bune abilitați dе comunicare si coordonare echipe de montaj sau instalatii, are cel puțin 5 ani dе experiență pe o poziție similară, unde a condus echipe de muncitori, a avut responsabilitatea planurilor dе executie și a urmărit și oferit soluții în problemele apărute în procesul dе executie.
Studiile tehnice necesare: liceu, școala dе maiștri sau facultate/colegiu, abilităţi dе operare PC (Microsoft Office), AutoCAD reprezintă avantaj.

Descrierea jobului

- coordonarеa echipei dе producție (formаtă din lăcătuși montatori sau instalatori);
- urmărirеa proiectelor în fаza dе execuțiе, prin organizаre și sprijin în rezolvarea problemelor care apar în procesul de producție;
- verificarea calității lucrarilor executate;
- incadrarea in termenele de executie comunicate de catre seful de santier;
- productivitatea si imbunatatirea timpilor de lucru, pontaj/normarea activităților.

Descrierea companiei

plana-innova oferă antreprenoriat general în construcţii civile şi industriale. De la înfiinţarea sa în Essen/Germania şi până în prezent a parcurs un drum de peste 50 de ani. Prin experienţa acumulată şi datorită parteneriatelor de durată a reuşit să-si clădeasca un renume de succes în domeniul construcţiilor civile şi industriale. De la începutul anului 2006, plana-innova este prezentă şi pe piaţa din România prin sediul deschis la Bucureşti şi îşi continuă activitatea cu mare succes prin proiecte desfăşurate în toată ţara şi în străinătate precum Germania, Olanda, Suedia etc.

Expirat
Maistru constructii industriale  -  plana-innova

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close