Maintenance MEP Engineer

Oraș de lucru
Tipul job-ului
Salariu Nespecificat
Limbă străină Nespecificat
Industrii
Permis conducere Nespecificat

Candidatul Ideal

Cerinte:

Absolvent al Facultatii de Constructii sau Universitatii Politehnica.
Minim 3-5 ani experienta in constructii.
Cunostinte solide de MS Office, AutoCAD, MS Project.

Descrierea jobului

Participa ca membru al echipei tehnice la organizarea si supervizarea lucrarilor de executie si reparatii ale instalatiilor electrice, sanitare si HVAC in proprietatile Prime Kapital Development.
Realizeaza audituri tehnice la locatiile/proprietatile Prime Kapital Development – evalueaza stadiul lucrarilor si al proprietatilor.
Realizeaza raportul de audit al proprietatii impreuna cu membrii echipei tehnice.
Se deplaseaza la toate proprietatile Prime Kapital Development, in functie de planificarea auditurilor, de necesitatea de evaluare a lucrarilor sau problemele sesizate de responsabilii proprietatilor Prime Kapital Development.
Propune solutii tehnice pentru reparatiile sau modificarile necesare.
Participa la intocmirea bugetului necesar pentru lucrarile de reparatii sau modificarile tehnice necesare.
Supervizeaza executia lucrarilor de intretinere sau reparatii contractate.
Responsabil pentru calitatea lucrarilor supervizate, in termenele contractate.
Urmareste electronic lucrarile de executie folosind programele Prime Kapital Development.
Verifica in locatiile si proprietatile Prime Kapital Development existenta manualelor de intretinere si modul lor de aplicare precum si verificarile tehnice si reviziile legale.
Se deplaseaza in interes de serviciu, utilizand masina personala, mijoacele de transport in comun sau orice alt mijoc de deplasare pus la dispozitie de companie.

Descrierea companiei

Prime Kapital Development este o organizatie care actioneaza ca investitor, dezvoltator si operator pe piata de real estate. Accentul investitiilor se pune pe Europa Centrala si de Est, investind preponderent in activele de retail, in proiecte rezidentiale si, atunci cand apar oportunitati, in alte segmente imobiliare. Echipa cuprinde profesionisti cu o experienta exceptionala, combinand o baza de competente integrata de-a lungul intregului lant de creare a valorii proprietatii. Conducerea organizatiei este formata si din fondatorii si fostii directori executivi ai celei mai mari companii de proprietati comerciale cu sediul in Europa Centrala si de Est, care, in calitatea lor anterioara, au dezvoltat, re-dezvoltat si operat mai mult de 30 de active de baza.
Publicat 9 mai 2022 Reactualizat 19 mai 2022 Expiră 8 iun. 2022
Joburi similare

Folosim cookie-uri pentru a-ti oferi o experienta personalizata. Permite activarea acestora pentru a beneficia de avantajele lor.