Maintenance and Facility Coordinator

Vivre Deco S.A. - 1 poziție
Oraș de lucru
Tipul job-ului
Salariu Nespecificat
Limbă străină
Permis conducere

Candidatul Ideal

We are looking for a Maintenance and Facilities Coordinator to help us maintain a secure and well-functioning work environment. Facility Coordinator oversees all activities inside our sites, making sure that health and safety standards are met, arranging for repairs when needed, ensuring uninterrupted service of all operations.

Why Vivre:
An exciting industry, constantly evolving;
Great development potential;
The promise for unparalleled learning opportunities, adapted to your needs and supporting your growth;
Private medical subscription;
Remote working days;
Flexible work schedule.

You can be part of the Vivre community, if:
You are a professional with 3 to 5 years experience in facilities or maintenance management roles
You have solid knowledge of engineering concepts, including electrical, mechanical, and electronic systems
You have strong knowledge of current Health & Safety and Environmental Protection legislation
You are an excellent communication skills (written, verbal) in both English and Romanian
You have knowledge and previous experience with quality management, KPI measurement and Facilities Services SLA’s
You have excellent organizational skills and problem-solving abilities

Descrierea jobului

How you will spend your time with us:
Coordinate and control the planned maintenance programs and supervise their execution for assigned sites;
Coordinate and monitor the execution of the bsites management activities - including but not limited to electrical, generator, UPS, water distribution, life safety, fire services, security access control, computer room, space moves, small repairs, etc;
Act as a Project Manager to ensure that all assigned projects are delivered within agreed scope, on time, and within budget, in the most efficient and cost-effective manner;
Perform regular assessments of the maintenance activity outcomes and take measures for its improvement,
Assure that preventative maintenance is identified, executed, documented, and tracked.
Interface with maintenance vendors and material suppliers to ensure the purchase of proper materials
Perform the various duties required to keep maintenance operations running smoothly

Descrierea companiei

Vivre a început să-și dezvolte afacerea în 2012, devenind cel mai important retailer online de pe piața românească, precum și o mare parte din Europa Centrală și de Est ( România, Bulgaria, Ungaria, Slovacia, Slovenia, Cehia, Croația, Polonia și Grecia ), menținând atât cultura sa inițială, cât și pasiunea și dorința de a construi ceva minunat!

În prezent, Vivre reprezintă principalul retailer online din industria home & deco din România cu peste 150 000 de piese de mobilier, decorațiuni și accesorii de la peste 1000 de branduri din toată lumea. Suntem o destinație pentru calitate și ne dorim să aducem în casele clienților acel “ je ne sais guoi” prin produse cu design original, atent lucrate și pregătite să înfrumusețeze orice spațiu. Suntem mereu atenți la dorințele clienților și la cele mai noi tendințe selectând obiecte din toate colțurile lumii, din diferite stiluri și le aducem în atenția clienților sub forma colecțiilor zilnice.

Cu peste 300 de profesioniști care formează comunitatea Vivre, subliniem atât clienții, furnizorii, cât și mediul nostru de lucru motivant. Ne ocupăm de situații dificile în îmbunătățirea experienței utilizatorului, găsirea și sortarea produselor, automatizarea operațiunilor logistice și a proceselor de depozit, avansarea interacțiunilor cu clienții, rafinarea rapoartelor și a datelor, marketingul și eficiența contabilă. Credem că toate domeniile activității noastre sunt atinse de oameni profesioniști.

La Vivre vei găși un mediu tânăr de lucru, într-o continuă dezvoltare profesională și personală. Ne plac lucrurile frumoase și ne străduim să folosim la maxim oportunitatea de a face parte dintr-o companie în continuă dezvoltare.

Ești inspirat, motivat și dornic de a face parte dintr-o companie în plină dezvoltare? Te invităm să faci parte din viața Vivre unde vei găsi o lume plină de energie, cu competiții distractive, networking sau chiar pauze relaxante în care ne delectam cu fructe, cafea sau ceai, ne relaxăm în scaunul de masaj sau printr-un joc de fussball sau ping pong.

Publicat 2 iul. 2021 Reactualizat 1 aug. 2021 Expiră 1 aug. 2021
Nu îți face griji, poate joburile de mai jos îți pot fi de folos