Publicat 14 Feb 2019 | Reactualizat 16 Mar 2019 | Expiră 17 Mar 2019

MAGAZINER

2 posturi
Expirat
Anunț inactiv

Acest anunț a expirat și nu este disponibil pentru aplicare.

Înapoi la joburi

Candidatul ideal

Cerintele postului:
- studii medii,
- cunostinte operare PC - MS Office (Word, Excel);
- persoana responsabila si organizata, serios, dinamic, orientat catre rezultate;
- spirit de observatie, indemanare si rapiditate in desfasurarea sarcinilor;
- disponibilitate de lucru in ture.

Descrierea jobului

Descrierea postului:
- receptioneaza materialele aprovizionate, pe care le da spre folosinta (cu documente justificative) compartimentelor care le-au solicitat, in baza referatelor de necesitate aprobate;
- deschide fise de magazie pentru toate materialele si opereaza in acestea, tinand evidenta la zi a tuturor materialelor existente, a intrarilor si iesirilor acestora în/din Centrul de Procesare, precum si repartizarii lor catre salariati si sefii de servicii;
- cunostinte foarte bune privind Legea 22/1969, OMF 1850/2004 si H.G 105/2007;
- arhiveaza documentele specifice activitatii desfasurate.

Oferta (bonusuri, beneficii):
- oferta salariala motivanta, tichete de masa;
- conditii legale de munca, salariu lunar garantat, dotare corespunzatoare;
- posibilitatea de a lucra si a va dezvolta in cadrul unei companii multinationale, intr-un mediu de lucru profesionist, cu posibilitati de promovare si dezvoltare profesionala continua.

Descrierea companiei

S.C. G4S Cash Solutions este membra a G4S plc., corporatie internationala care furnizeaza solutii de securitate cu operatiuni in peste 110 tari din intreaga lume si are mai mult de 611.000 de angajati. In Romania, G4S Cash Solutions este prezenta din 2002, fiind specializata in furnizarea serviciilor de transport valori, administrare a numerarului, alimentare si intretinere de nivel I ATM-uri (bancomate). Totalizeaza astazi aproape 2300 de salariati si are o infrastructura teritoriala dezvoltata formata din 8 Centre de Procesare si alte 16 puncte de operatiuni la nivel judetean. Clientii nostri sunt companii de top pe piata romaneasca, precum: Raiffeisen Bank, ING, UniCredit Tiriac Bank, Banca Transilvania, BRD, Banc Post, OTP Bank, Piraeus Bank, City Bank, Lidl, Grupul Inditex, Mango s.a.

Expirat
MAGAZINER  -  S.C. G4S Cash Solutions S.R.L.

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close