Publicat 22 Iul 2019 | Reactualizat 20 Sep 2019 | Expiră 21 Sep 2019

Magazinele H&M: Visual Merchandiser (Decorator vitrina)

3 posturi |  Aplicare externa
Ai aplicat
Expirat
Nu uita să îți finalizezi aplicarea pe site-ul angajatorului! Vei avea mai multe șanse de a fi chemat la interviu.
Aptitudinile tale:

Asemenea tuturor angajaţilor H&M, credem că eşti o persoană orientată către vânzări, sociabilă, comunicativă şi un membru ambiţios al echipei, plină energie şi optimism. Calităţile tale personale trebuie să includă:
· Cunoştinţe vaste despre modă şi trenduri
· Abilitatea de a crea soluţii vizuale care să inspire
· Condus de ambiţia de a lua propriile iniţiative
· Abilitatea de concentrare şi gestionare a presiunii unei zile aglomerate
· Abilitatea de a organiza, planifica şi prioritiza în vederea maximizarii vânzărilor
· Eşti clar şi convingător în comunicarea cu echipa
· O atitudine pozitivă, dorinţa de a învăţa şi de a te îmbunătăţi Responsabilităţile tale:

Poziţia de Visual Merchandiser la H&M vine cu multe responsabilităţi dar şi cu multă distracţie.

Lista de îndatoriri include:

· Oferi un serviciu excelent clienţilor pe suprafaţa de vânzare, la cabinele de probă şi la casa de marcat
· Asiguri prezentarea articolelor în magazin şi în vitrine, conform instrucţiunilor
· Planifici, execuţi şi evaluezi activităţile de vânzare şi campaniile în magazin
· Maximizezi vânzarea prin analizarea rapoartelor de vânzare şi acţionezi în consecinţă
· Comunici şi informezi echipa magazinului despre activităţile şi campaniile următoare
· Oferi training echipei din magazin în ceea ce priveşte prezentarea
· Comanzi, gestionezi şi organizezi materialele de prezentare

Îţi putem oferi:

· Contract de muncă full-time pentru perioadă stabilă de timp
· Posibilitatea de a te dezvolta în cadrul companiei (peste 70% din poziţiile de management din magazin sunt acoperite intern)
· Perioadă extinsă de training şi program de introducere in companie
· Bonus pentru recomandarea noilor colegi
· Bonusuri suplimentare ocazionale
· Reducere de 25% la achiziţiile din H&M pentru tine şi un membru al familiei
· Card servicii medicale
· Bonuri de masă
· Şansa de a experimenta cultura unică a companiei H&M La H&M tu eşti cel care stabileşte limitele posibilităţilor carierei tale, iar dezvoltarea ta este la fel de importantă precum afacerea noastră.

Sună interesant? Este şansa ta pentru o carieră extraordinară!
Aplică acum şi începi să lucrezi în stilul tău!
Pentru mai multe informaţii despre companie, te invităm să vizitezi pagina: https://career.hm.com/ Fiind unul dintre cei mai mari retaileri de modă din lume, H&M oferă oportunităţi de carieră infinite. Un mediu alert, plin de viaţă şi de o mare diversitate - un loc unde clientul se află întotdeauna în centrul atenţiei.În prezent, H&M are aproximativ 171,000 de angajaţi în peste 69 de pieţe.Însă angajaţii noştri remarcabili sunt cei care ne fac să ieşim cu adevărat în evidenţă. De la Asistenţii stilaţi de Vânzări şi Responsabilii de Visual Merchandising, până la experţii în computere şi proiectanţii comerciali iscusiţi – toţi angajaţii noştri au în comun o ambiţie extraordinară şi o atitudine care confirmă că totul este posibil. Fără a mai pune la socoteală un simţ excelent pentru modă. Datorită lor ne-am dezvoltat – cu peste 4,288 de magazine în peste 69 de pieţe din toată lumea. Şi continuăm să ne dezvoltăm.Valorile noastre - spiritul H&MValorile noastre reflectă spiritul şi sufletul H&M. Acestea definesc ceea ce ne face să lucrăm aici şi felul în care facem lucrurile. Când interacţionăm cu colegii şi cu clienţii noştri din întreaga lume, valorile noastre ne ajută să ne dezvoltăm şi să creştem. Luate fiecare în parte, aceste valori pot părea evidente, însă, împreună, acestea formează ceea ce noi considerăm că este unic şi diferit faţă de multe alte companii.CREDEM ÎN OAMENI SUNTEM O ECHIPĂ PERFECŢIONAREA CONSTANTĂ ABORDAREA DIRECTĂ ŞI VEDERILE LARGI SPIRITUL ÎNTREPRINZĂTOR SIMPLITATEA ATENŢIA LA COSTURICum lucrăm împreunăOamenii reprezintă succesul nostru şi suntem dedicaţi ideii de a fi un bun angajator. Prin asigurarea unui mediu de lucru distractiv, creativ şi dinamic, creştem împreună.Abordarea noastră este conturată de un respect puternic pentru fiecare persoană în parte. Acest lucru este valabil pentru fiecare aspect ce ţine de angajare – de la salarii corecte, ore de lucru şi libertatea de asociere, la şanse egale, pentru progres şi perfecţionare în cadrul companiei. A fi un bun angajat este deosebit de important în ţările în care legile şi regulamentele nu corespund cu standardele şi cerinţele noastre.Avem o puternică abordare etică. Acest lucru înseamnă că adoptăm o atitudine clară împotriva discriminării şi hărţuirii oriunde ne desfăşurăm activitatea. Personalul nostru prezintă o mare diversitate în ceea ce priveşte vârsta, sexul şi etnia, toate fiind bunuri de mare valoare pentru compania noastră. Egalitatea este foarte importantă pentru noi. Un exemplu în acest sens este faptul că 50% din membrii Consiliului nostru de Administraţie sunt femei.La H&M, susţinem „principiul uşilor deschise”, garantând fiecărui angajat dreptul de a discuta orice chestiune legată de locul de muncă direct cu conducerea. De asemenea, angajaţii noştri au dreptul la negocieri colective. Facem permanent eforturi pentru a avea relaţii bune cu angajaţii, precum şi cu asociaţiile de angajaţi şi cu sindicatele.
Ai aplicat
Expirat
Magazinele H&M: Visual Merchandiser (Decorator vitrina)  -  H&M Hennes and Mauritz SRL

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close