Publicat 24 Iul 2006 | Reactualizat 22 Aug 2006 | Expiră 24 Aug 2006

MACARAGIU

Client eJobs
1 post
Expirat
Anunț inactiv

Acest anunț a expirat și nu este disponibil pentru aplicare.

Înapoi la joburi

Candidatul ideal

Persoana cu experienta, autorizata sa lucreze pe macarale de mare tonaj (200 tone), cu disponibilitate de deplasare in strainatate pentru perioade de minim 6 luni. Cunoasterea limbii italiene prezinta un avantaj.

Descrierea jobului

Postul se adreseaza persoanelor cu experienta, autorizate. Contractul de munca se va incheia pe 1-2 ani, iar salariul este motivant.

Descrierea companiei

Societate italiana de renume ce activeaza in domeniu constructiilor, cu multiple contracte in Italia si strainatate.

Expirat

• Datele de identificare ale tuturor companiilor care publica anunturi de recrutare pe eJobs.ro sunt verificate de consultantii nostri. eJobs.ro nu influenteaza, insa, procesul de recrutare desfasurat de catre companii.

• Analizati cu atentie informatiile din cadrul anunturilor de recrutare! Daca aveti dubii in privinta veridicitatii anumitor date sau in cazul unor solicitari suplimentare ale angajatorilor (trimiterea de documente personale, sume de bani etc.), va rugam sa ne scrieti la [email protected].

MACARAGIU  -  Client eJobs

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close