Publicat 12 Mar 2008 | Reactualizat 10 Apr 2008 | Expiră 12 Apr 2008

macaragiu

1 post
Expirat
Anunț inactiv

Acest anunț a expirat și nu este disponibil pentru aplicare.

Înapoi la joburi

Candidatul ideal

- autorizatie ISCIR, categoria B;
- atentie sporita;
- seriozitate.

Descrierea jobului

- operare macara turn in cadrul santierului de constructii;
- intretinere si verificare a utilajului.

Descrierea companiei

Real Construction Companies Group S.A. este un “real estate developer” specializat in dezvoltarea de proiecte rezidentiale. Toate activitatile specifice unui dezvoltator imobiliar sunt integrate, societatea beneficiind de propriul departament de achizitie terenuri, arhitectura si proiectare, executie a lucrarilor de constructie, marketing si vanzari directe catre clientul final.
Real Construction Companies Group S.A. este cunoscuta pe piata imobiliara pentru promptitudinea dovedita odata cu finalizarea primului sau proiect rezidential “Jupiter” in septembrie 2007. Alte trei proiecte situate in zona Voluntari sunt in curs de desfasurare ridicand portofoliul de apartamente realizate la impresionantul numar de 800.
Pentru a materializa obiectivele noastre oferim oportunitati specialistilor in toate aceste activitati integrate de a se alatura echipei noastre si de a-si afirma cunostintele intr-un domeniu complex.

Expirat
macaragiu  -  RCC GROUP S.A.

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close