Publicat 01 Aug 2007 | Reactualizat 30 Aug 2007 | Expiră 01 Sep 2007

macaragiu

1 post
Expirat
Anunț inactiv

Acest anunț a expirat și nu este disponibil pentru aplicare.

Înapoi la joburi

Candidatul ideal

bine pregatit din punct de vedere profesional, responsabil, seriozitate

Descrierea jobului

conditii de salarizare deosebite

Descrierea companiei

S.C. MONTAN STAR AGENCY PITESTI, este o societate cu capital integral privat, ce a luat fiinta in 2004 ca urmare a dezvoltarii grupului de firme Montan Star avand ca obiect de activitate: antreprenoriat, constructii civile si industriale; Dezvoltare si contractare de locuinte in propriile ansampluri rezidentiale
Desi este o companie tanara , S.C. Montan Star Agency a reusit in scurt timp , sa dispuna de o gama larga de masini, utilaje si echipamente moderne cu mare productivitate pentru constructii si de o echipa de profesionisti in toate domeniile de activitate acoperite, care sunt pusi in permanenta la curent cu noile tendite pentru fiecare specialitate. Societatea acorda o atentie deosebita perfectionarii si instruirii continue a angajatilor , prin trimiterea la cursuri de specializare si conferinte, precum si prin asigurarea accesului permanent la toate publicatiile din tara si strainatate din domeniu.

Expirat
macaragiu  -  montan star agency srl

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close