Publicat 12 Nov 2019 | Expiră 13 Dec 2019

Lucratori Comerciali - Abatorul Peris

15 posturi
Expirat
Anunț inactiv

Acest anunț a expirat și nu este disponibil pentru aplicare.

Înapoi la joburi

Candidatul ideal

Pentru 5 noi puncte de desfacere, avem nevoie de colegi, lucrători comerciali, serioși și motivați.
Locațiile sunt următoarele:

  1. Punct de lucru GIULESTI (Sos. Giulestisector 5);
  2. Punct de lucru HUEDIN (str. Gradistea, sector 4);
  3. Punct de lucru GIURGIULUI 2 (Sos. Giurgiului, sector 4);
  4. Punct de lucru AMURGULUI (Popesti - Leordeni, str. Oituz);
  5. Punct de lucru BRAGADIRU (Sos. Alexandriei, Bragadiru, Ilfov).
Oferim condiții de muncă moderne, salariul lunar de 1.700 lei net, tichete de masă, decontarea transportului în valoare de 70 de lei/lună și comision din vânzări. Programul presupune lucru în 2 schimburi (06.00-14.30; 13.30-22.00), 5 zile lucrate pe săptămână cu 2 zile libere. Lucrăm pe baza unui contract de muncă, care respectă întocmai cele menționate.
Detalii la numărul de telefon: 0741.222.279.

Descrierea companiei

ABATORUL PERIȘ, unitate de procesare și abatorizare a porcului, a intrat în grupul Agricover în 2015 și procesează săptămânal peste 9.000 de capete de porc. Rețeaua proprie de distribuție însumează astăzi 29 de măcelarii proprii în București și în județele limitrofe capitalei.

Vă informăm că datele dumneavoastră vor fi prelucrate de Agricover în scopul recrutării de personal, având ca temei interesul său legitim de a angaja candidați care să corespundă abilităților personale și profesionale stabilite de acesta. Termenul de păstrare al acestora este de 2 ani. Prin transmiterea CV-ului considerăm ca ați luat la cunoștința de informațiile comunicate anterior.

Vă aducem la cunoștință că în orice moment vă puteți retrage consimțământul prin transmiterea unui e-mail la adresa recrutare@agricover.ro. Vom lua în considerare orice solicitări sau plângeri pe care le primim și vă vom transmite un răspuns în timp util. Dacă nu sunteți mulțumit de răspunsul nostru, puteți înainta plângerea către Autoritatea Națională de Supraveghere a Prelucrării Datelor cu Caracter Personal – cu sediul în Bd. G-ral. Gheorghe Magheru nr. 28-30, Sector 1, cod poștal 010336, București, România.”

Expirat
Lucratori Comerciali - Abatorul Peris  -  AGRICOVER

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close