Lucrator tipografie

Oraș de lucru
Tipul job-ului
Salariu Nespecificat
Limbă străină Nespecificat
Industrii Nespecificat
Permis conducere Nespecificat

Candidatul Ideal

Studii medii, cu sau fara diploma de absolvire
Persoana muncitoare, dornica sa acumuleze cunostinte in domeniul tipografic
Experienta pe masini tipografice constituie avantaj
Persoana organizata, atenta la detalii, capabila sa pregateasca si sa execute sarcinile incredintate, conform planificarii activitatii
Deprinderea de a lucra in echipa, dar si individual
Experienta lucrului in schimburi constituie un avantaj

Descrierea jobului

Asigura executarea lucrarilor de tiparire, taiere, stantare sau sortare etichete pe masinile pe care sunt planificate
Respecta standardele de tipar si de set-up ale utilajelor tipografice pe care lucreaza
Executa operatia de ordonare si/sau taiere a topurilor tiparite pentru ajustarea formatului, stantarea etichetelor, respectand cu precizie semnele de tipar si de taiere/stantare
Executa operatia de control, banderolare, marcare si ambalare a topurilor de etichete
Completeaza etichetele de marcaj a loturilor
Asigura mentinerea in stare de functionare a utilajelor din tipografie
Raspunde de calitatea si cantitatea colilor tiparite sau prelucrate pentru tipar, precum si de starea de functionare a utilajelor, a sculelor si dispozitivelor care-l deservesc

Oferta (bonusuri, beneficii)

- pachet salarial atractiv (salariu fix, bonuri de masa, prime Paste+Craciun, decontare transport, asigurare medicala, pensie privata)
- mediu de lucru placut, profesionist
- posibilitati de dezvoltare a carierei

Descrierea companiei

Începand cu luna noiembrie 2017 Novis este parte a concernului internațional Multi-Color Corporation, divizia "Labels", întărind astfel prezenţa grupului pe piaţa est europeană.

Fondată în noiembrie 1992, NOVIS s-a specializat în tipărirea de etichete pentru sticle returnabile şi nereturnabile (PET), dar a acoperit şi o gamă largă de produse tipărite cum ar fi: pliante publicitare, postere, cataloage, ambalaje de ciocolată, etc.

Cel mai important sector de piaţă a fost şi a rămas cel al berii, băuturilor răcoritoare şi apei minerale, pentru care livrăm etichete, banderole şi ambalaje.

Datorită calităţii excelente a materiilor prime, a utilajelor şi a pregătirii tehnice a angajaţilor, compania a fost repede recunoscută ca una din cele mai performante tipografii din România iar apoi din Europa de Est.

Astăzi, firma are peste 90 de angajaţi si o capacitate de 600.000.000 etichete lunar (aproximativ 5.000.000 mp), realizate intr-o mare diversitate de forme si culori, cu posibilităţi de lăcuire cu lacuri de dispersie sau lacuri hibride dual effect precum şi cerneala metalure, unice în România.

Actualmente NOVIS acoperă 30% din piaţa naţională de etichete fiind producătorul nr. 1 în domeniu, tipărind peste 7 miliarde de etichete pe an.
Publicat 20 oct. 2021 Reactualizat 17 nov. 2021 Expiră 19 nov. 2021
Nu îți face griji, poate joburile de mai jos îți pot fi de folos