Publicat 16 Nov 2016 | Expiră 18 Dec 2016

Lucrator social/ Bucatar

1 post
Expirat
Anunț inactiv

Acest anunț a expirat și nu este disponibil pentru aplicare.

Înapoi la joburi

Candidatul ideal

Fundatia Filantropica Metropolis, cu activitati in domeniul protectiei sociale in regim rezindential, angajeaza pentru Centrul de plasament „Acasa” situat in Dumul Sabareni, nr. 47-53, sector 6
- lucrator social - conditii obligatorii pentru lucrator social: studii liceale absolvite, aptitudini pedagogice in lucrul cu copiii, atitudine nediscriminatorie si flexibilitate in metodele de abordare a copiilor.
- Bucatar – alificare in domeniu; experienta anterioara in domeniu reprezinta un avantaj;
Abilitati necesare
- candidatul ideal are experienta si pasiune pentru tot ceea ce inseamna bucatarie.
- dinamic;
- cunoaşterea proceselor tehnologice de preparare a alimentelor;
- rigurozitatea in ceea ce priveste regulile de igiena in alimentatia publica ;
- organizat, cu spirit de echipa;
- atent la detalii;
- seriozitate si promtitudine ;
Doritorii pot trimite CV-ul la adresele de email danielepure.ffm@gmail.com si ffmctb@yahoo.com pana in data de 29.11.2016 inclusiv.

Descrierea jobului

Principalele activitati pe care trebuie sa le desfasoare lucratorul social sunt: desfasurarea activitatilor prevazute în planul de interventie al beneficiarului, identificarea situatiilor de risc pentru beneficiar, sustinerea beneficiarului în activitatile de maximizare a gradului de autonomie personala, sustinerea exersarii deprinderilor de viata independenta ale beneficiarului, sustinerea dezvoltarii abilitatilor sociale, emotionale si cognitive ale acestuia si sustinerea lui în activitatile de maximizare a gradului de autonomie sociala .
In desfasurarea activitatii sale, el trebuie sa tina cont de particularitatile beneficiarilor: sex, vârsta, nivelul de dezvoltare biologica, psihologica si sociala, starea de sanatate, gradul de deficienta, tipul deficientei, tipul de dependenta, situatia sociala si economica.

Rolul bucatarului este de a lucra ca parte din echipa, pentru a oferi o alimentatie la standarde inalte pentru toti copiii din centrul “Acasa”. Bucatarul se ocupa cu prepararea, portionarea si servirea hranei la ghiseu.
Bucatarul realizeaza preparate culinare dupa diferite retete care sa satisfaca exigentele consumatorilor. In acest scop, el se ocupa de pregatire produselor alimentare pentru gatit. Masoara cantitatile necesare, le amesteca progresiv conform retetei, le pune la dospit, fermentat, copt sau fiert. dupa ce preparatele culinare au fost pregatite, urmeaza impartirea lor in portii.
Bucatarul utilizeaza in activitatea sa diferite produse culinare, unelte si masini cu ajutorul carora transforma alimentele in preparate culinare. Ca unelte si masini utilizate mai frecvent pot fi enumerate: cutite, satarul, robotul de bucatarie, masini de curatat si taiat zarzavat, masini de tocat, mnasini de amestecat, friteuza, cuptoare clasice sau cu microunde, agregate frigorifice.

Descrierea companiei

Fundatia Filantropica Metropolis este o fundatie non-profit, cu personalitate juridica romana si acreditata prin Decizia nr. 248/15.04.2014, emisa de Comisia de Acreditare a furnizorilor de servicii sociale a Mun. Bucuresti,
In cadrul fundatiei derulam 3 programe:
I. Centrul de Ocrotire a Copiilor „Acasa” – de tip rezidential in care oferim servicii de asistenta sociala unui numar de 39 de copii.
II. Centrul de zi pentru Copii si Parinti - urmareste prevenirea situaţiilor de risc care pot conduce la separarea copilului de părinţii săi, asigurara activităţi de îngrijire şi educaţie pe timpul zilei pentru copii şi ofera servicii de sprijin pentru părinţi. De serviciile acestui program beneficiaza 30 de copii.
III. Centrul de Consiliere si Sprijin pentru Tineri in situatie de risc – ofera servicii pentru tinerii în dificultate, ofera găzduire pe o perioadă determinată.

Expirat
Lucrator social/ Bucatar  -  Fundatia Filantropica Metropolis

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close