LUCRATOR GESTIONAR DEPOZIT FARMACEUTIC APAHIDA

Tipul job-ului
Studii
Salariu Nespecificat
Limbă străină Nespecificat
Industrii
Permis conducere Nespecificat

Candidatul Ideal

Despre tine
Esti o persoana activa, preferi sa faci tu ca lucrurile sa se intample si nu doar sa te uiti la ceilalti, iti place sa fii in miscare si sa inveti cat mai multe lucruri noi, esti o persoana care-i place tehnologia, ordinea si organizarea. Atunci te asteptam in echipa noastra!

Ce vei face?
- Vei colecta medicamente de pe rafturi conform solicitarilor si le vei aseza in cutiile ce apoi vor fi livrate la clienti;
- Iti vei desfasura activitatea prin intermediul benzii rulante automate, a scannerului, a castii audio, a computerului, acordand o atentie ridicata acuratetii cu care lucrezi.

Descrierea jobului

Ce iti oferim?
- Un mediu de lucru dinamic intr-o companie multinationala cu posibilitati de dezvoltare profesionala
- Salariu motivant
- Abonament medical la clinica privata
- Tichete de masa (aprox 300 lei / lunar)
- Biblioteca online (Bookster)- daca iti place sa citesti!
- 7 card – daca iti place sa faci sport!
- Asigurarea transportului cu microbusul firmei
- Si…o cafea buna in fiecare zi! :)

Descrierea companiei

Alliance Healthcare Romania este unul dintre cei mai importanti distribuitori de medicamente si parafarmaceutice, membru Walgreens Boots Alliance, lider mondial in industria farmaceutica si de frumusete, prezent in 25 de tari si avand peste 415,000 de angajati.

In cadrul Walgreens Boots Alliance avem o retea de distributie cu peste 390 de centre ce deservesc 230,000 de farmacii, centre de sanatate si spitale, avand in portofoliu branduri mari precum: Walgreens, Duane Reade, Boots, No7, Botanics, Liz Earle, Soap & Glory etc.

In Romania suntem o echipa de peste 1.200 de profesionisti, orientata spre inovatie si evolutie, si ne desfasuram activitatea la nivel national prin cele 6 depozite si 14 reprezentante locale. Pentru ca ne gasesti in plin proces de rebranding, pana cand site-ul nostru va fi gata, pentru mai multe informatii poti accesa www.walgreensbootsalliance.com.

Te asteptam in echipa noastra, aplicand la unul din posturile vacante din cadrul companiei.

Publicat 23 iun. 2021 Reactualizat 21 iul. 2021 Expiră 23 iul. 2021
Nu îți face griji, poate joburile de mai jos îți pot fi de folos