Publicat 03 Iul 2019 | Reactualizat 31 Iul 2019 | Expiră 03 Aug 2019

Lucrator desemnat – SSM

1 post
Expirat
Anunț inactiv

Acest anunț a expirat și nu este disponibil pentru aplicare.

Înapoi la joburi

Candidatul ideal

Accepta provocarea viitorului si alatura-te echipei noastre pentru dezvoltarea unei cariere de succes!

Daca ai studii superioare tehnice finalizate sau in curs de finalizare, si cunosti limba engleza la nivel mediu, poti fi candidatul potrivit in echipa noastra in cadrul departamentului IMS (Integrated Management System) / H&S (Health & Safety).

Competente :

 • Minim 1 an experienta pe un post similar
 • Cunoasterea legislatiei si a normelor specific din domeniul SSM, PSI, PC, Mediu
 • Microsoft Office: nivel mediu
 • Deprinderi de comunicare
 • Abilitati de luare de decizii, de instruire
 • Planificare si organizare

Descrierea jobului

Responsabilitati:

 • Coordoneaza procesul de instruire si constientizare cu privire la protectia angajatilor in ceea ce priveste Situatiile de Urgenta, implementarea masurilor pentru Prevenirea Situatiilor de Urgenta impuse de conditiile legale si definite prin politicile de grup atat intern cat si extern cu ajutorul Serviciului Extern de SSM si SU.
 • Asigurara întocmiriea planului de acţiune în caz de pericol grav şi iminent, conform prevederilor art. 101-107, şi se asigurara ca toţi lucrătorii să fie instruiţi pentru aplicarea lui.
 • Intocmeste rapoartele şi/sau listele prevăzute de hotărârile Guvernului emise în temeiul art. 51 alin. (1) lit. b) din lege, inclusiv cele referitoare la vibraţii, zgomot şi şantiere temporare şi mobile.
 • Tine evidenţa echipamentelor de muncă şi urmăreste ca verificările periodice ale echipamentelor de muncă să fie efectuate de persoane competente, conform prevederilor din Hotărârea Guvernului nr. 1.146/2006.
 • Propunere sancţiuni şi stimulente pentru lucrători, pe criteriul îndeplinirii atribuţiilor în domeniul securităţii şi sănătăţii în muncă, propunere clauze privind securitatea şi sănătatea în muncă la încheierea contractelor de prestări de servicii cu alţi angajatori, inclusiv la cele încheiate cu angajatori străini precum si la introducerea liniilor noi de productie, a produselor noi, a echipamentelor sau proceselor noi de productie (transfer din alte locatii Hirschmann, productia de serie mica, etc).
 • Participa la dezvoltarea si implementarea proiectelor de department ca suport pentru activitatile de productie, conform ariei de competenta si raspundere (ex: Mediu de Lucru Sanatos) prin definirea si dezvoltarea celor mai bune practici definite in cadrul Sistemului de Productie Hirschmann

Beneficii :
Transport gratuit, tichete de masă, bonusuri anuale de performanță, bonuri cadou de sarbatori, spor de vechime, card de sănătate, bonus de fidelitate, al 13-lea salariu, abonament la sala de sport, posibilități de dezvoltare profesională

Descrierea companiei

HIRSCHMANN ROMANIA este o companie tanara si dinamica, parte a HIRSCHMANN AUTOMOTIVE GmbH. Activitatea de productie a inceput in Decembrie 2007, primele produse fiind cablaje pentru sistemele de asistenta la parcare.
Cu timpul activitatea de productie s-a extins si s-a diversificat, in prezent producand peste 500 tipuri de produse pentru industria auto si nu numai.
Principalele produse realizate in HIRSCHMANN ROMANIA: cablaje pentru: senzori ABS, oglinda automata, cutia automata de viteza, senzori de presiune, deschidere automata, acceleratia electronica pentru automobile, motociclete si snowmobile, sistemele audio si video, instalatia de putere din automobile, cablaje si adaptoare pentru instalatia de putere din automobile hibrid, solutii de conectica in industria fotovoltaica.
Clientii nostri sunt principalii producatori de automobile si de subansamble din industria auto.
Exista mai mult de 1700 de persoane in spatele succesului nostru. Angajatii nostri, calificati si dedicati se confrunta cu multe provocari noi, cu scopul de a atinge obiectivul nostru comun, acela de a obtine o pozitie de lider pe piata internationala.
Personalul nostru este orientat spre dezvolatrea profesionala si personala iar noi sprijinim aceste eforturi prin dezvoltarea unei platforme pentru invatare si imbunatatire continua.
Cresterea este posibila doar daca lucram impreuna!

Expirat
Lucrator desemnat – SSM  -  HIRSCHMANN ROMANIA

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close