Lucrator Depozit Piese Auto

Oraș de lucru
Tipul job-ului
Studii
Salariu Nespecificat
Limbă străină Nespecificat
Permis conducere Nespecificat

Candidatul Ideal

- Studii medii finalizate / scoala profesionala;
- Experienţă in manipularea marfii – avantaj;
- Cunoştinţe de operare programe gestiune si lucrul cu scanner - avantaj;
- Persoană serioasă, organizată, responsabilă.

In caz ca nu ai lucrat pana acum cu scanner-ul sau cu un soft de gestiune, fii fara grija! Te invatam noi!

Descrierea jobului

- Efectuarea recepţiei fizice a mărfii la intrarea în depozitul firmei cu ajutorul lizelor, carucioarelor, transpaletelor;
- Ambalarea şi securizarea mărfurilor în vederea livrării;
- Respectarea programului de livrări.
- Participarea activa la inventare, cand este nevoie

Oferta:

- Vei fi angajat cu contract de munca perioada nedeterminata;
- Vei fi platit la timp, in fiecare luna - se acorda avans si lichidare
- Vei castiga un salariu fix garantat + spor de weekend motivant - se lucreaza 2 sambete / luna program scurt, pana la pranz + tichete de masa
- Vei lucra doar ziua, fara schimb de noapte sau duminici

Descrierea companiei

Înființată în august 1999, Elit Romania este membră a grupului Elit Group și Rhiag, grup preluat din primăvara lui 2016 de către distribuitorul american de componente auto LKQ Corporation.

LKQ Corporation este un important distribuitor de echipamente pentru piața pieselor de schimb și accesorii de specialitate din America de Nord, cel mai mare distribuitor de piese mecanice alternative și coliziune din Europa.

În decursul celor 21 ani de existenţă pe piaţă, a construit pentru clienţi o reţea de distribuţie de 36 filiale şi puncte de desfacere.

ELIT pune la dispoziţie piese de calitate superioară, oferind de asemenea piese de schimb sub mărci proprii. Compania ELIT România Piese Auto Originale este unul dintre furnizorii importanţi pe piaţa românească de piese şi accesorii auto, fabricate de producători renumiţi în Europa şi pe plan mondial.

Informații despre protecția datelor

Prin aplicarea la acest anunț de recrutare, candidatul înțelege și este de acord, fără a fi constrâns, că datele sale personale, precum numele, prenumele, imaginea, precum și alte date - furnizate în CV, vor fi colectate de Operatorul de date, și anume ELIT ROMÂNIA PAO SRL, în scopul procesului de recrutare, pentru poziția pe care a selectat-o. Înțelege că datele sale cu caracter personal vor fi colectate în condiții de siguranță, pentru a proteja confidențialitatea. Candidatul este conștient de faptul că își pot retrage consimțământul în orice moment, precum și că poate face uz de toate prerogativele prevăzute de legislația aferentă în vigoare.
Retragerea consimțământului nu afectează legalitatea procesării conform consimțământului înainte de retragerea acestuia.
Scopul prelucrarii datelor: posibila selecție a CV-ului pentru viitoare job-uri libere din cadrul companiei.
Perioada prelucrării datelor: 12 luni
Ce se întâmplă la finalul celor 12 luni?: CV-ul candidatului trimis în format electronic este șters din baza de date a ELIT ROMÂNIA PAO SRL; CV-ul candidatului trimis în format hârtie este distrus.
Publicat 24 nov. 2021 Reactualizat 22 dec. 2021 Expiră 24 dec. 2021
Nu îți face griji, poate joburile de mai jos îți pot fi de folos

Folosim cookie-uri pentru a-ti oferi o experienta personalizata. Permite activarea acestora pentru a beneficia de avantajele lor.