Lucrator depozit Picker

Oraș de lucru
Tipul job-ului
Nivel carieră
Salariu Nespecificat
Limbă străină Nespecificat
Permis conducere

Candidatul Ideal

*Postul este valabil pentru Platforma de distributie Pantelimon
 • Lucrați cu plăcere în colectiv şi impresia pe care o lăsaţi este de amabilitate şi competenţă.
 • Puteţi să lucraţi rapid şi conştiincios şi sunteţi oricând gata să vă oferiţi ajutorul.
 • Detineti permis de conducere

Descrierea jobului

Responsabilitati principale:
 • Pregătirea comenzilor conform alocării acestora în sistem, în ambalajele destinate activității de distribuție
 • Plasarea mărfii pregătite în spațiile special amenajate din depozit, pe mijloacele de transport alocate și la temperaturile corespunzătoare fiecărui tip de marfă, astfel încât să se asigure protecția produselor și livrarea în condiții optime
 • Asigurarea că marfa comisionată corespunde 100% cantitativ și calitativ cu comanda clientului.
 • Etichetarea și placarea corespunzatoare a comenzilor ce urmează a fi livrate
 • Păstrarea curată și organizată a articolelor pe locație.

Oferta:
 • Salariu atractiv și tichete de masă;
 • Spor de sâmbătă, sărbători legale,
 • Beneficii*: Crăciun, Paște, vacanță, asigurare privată voluntarăde sănătate;
 • Sistem informatic performant și logistică modernă;
 • Oportunitatea unei cariere într-o companie multinaţională.

*acordarea beneficiilor este condiționată de îndeplinirea unor perioade de vechime în cadrul companiei conf. CCM la nivel de unitate


Mentiuni suplimentare
”Vă informăm că, prin aplicarea pentru o poziție în cadrul societății Selgros Cash & Carry SRL, vă vom colecta și folosi datele personale oferite în desfășurarea procesului de selecție și recrutare de personal. Pentru informații complete privind prelucrarea datelor cu caracter personal în scopul recrutării și selecției de personal în cadrul Selgros Cash&Carry SRL, vă rugăm accesați site-ul societății la adresa www.selgros.ro, secțiunea Cariere.”

Descrierea companiei

Selgros Cash&Carry este parte din portofoliul Transgourmet Holding AG, a două cea mai mare reţea B2B şi food service din Europa, cu operaţiuni în șapte țări europene (Elveţia, Franţa, Germania, Austria, Polonia, România şi Rusia). Preluarea rețelei de către Transgourmet confirmă atenția crescândă pe care Selgros o acordă pieței gastro și evidențiază calitățile definitorii ale companiei: puterea succesului, energia excelenței și pasiunea că bază a oricărei acțiuni.

Selgros Cash&Carry România a intrat pe piață în anul 2001 prin decshiderea primului magazin în Brașov și este unul dintre cei mai importanți actori din comerțul românesc. In prezent, Selgros deține 23 de magazine în România și se află printre liderii comerțului românesc pentru că își îndeplinește cu seriozitate misiunea de a oferi zilnic, o gamă variată de produse, garanția prospețimii și a profesionalismului, la prețul corect.

Obiectivul nostru este de a servi calitate și prospețime profesioniștilor și pasionaților de bunătățuri. Cu mii de parteneri, sute de mii de clienți și comunități puternice acolo unde suntem prezenți, scrutăm viitorul pentru a fi mereu utili și de încredere.

Clientul este în centrul activității Selgros și ne îndeplinim zilnic misiunea de a îi oferi un sortiment bogat și diversificat, de o calitate înaltă la prețuri avantajoase și servicii excelente.

Notorietatea și succesul Selgros se datorează calităților, abilităților și efortului conjugat al tuturor colegilor noştri, care şi-au însuşit principiile și valorile companiei și le transpun cu pragmatism în activitatea zilnică.

Astăzi echipa Selgros România are peste 4493 de membrii, feicare dintre ei la fel de important și de valoros pentru companie, muncim cu placere împreună, ne implicăm, ne asumăm responsabilitățile, ne perfecționăm zilnic și ne facem meseria eficient în beneficiul clienților și companiei. Suntem dedicați muncii noastre, ne bucură întotdeauna lucrul bine făcut și ne dorim să facem ziua mai bună tuturor celor ce ne trec pargul.

Te așteptăm să faci parte din Clubul profesioniștilor Selgros!

Publicat 26 apr. 2022 Reactualizat 26 mai 2022 Expiră 26 mai 2022
Nu îți face griji, poate joburile de mai jos îți pot fi de folos

Folosim cookie-uri pentru a-ti oferi o experienta personalizata. Permite activarea acestora pentru a beneficia de avantajele lor.