Publicat 26 Iun 2015 | Reactualizat 24 Iul 2015 | Expiră 28 Iul 2015

Lucrator depozit / manipulant marfa in depozite Anglia

50 posturi
Expirat
Anunț inactiv

Acest anunț a expirat și nu este disponibil pentru aplicare.

Înapoi la joburi

Candidatul ideal

Acest program se adreseaza atat persoanelor fara experienta, cat si persoanelor cu experienta in domeniul logisticii/manipularii marfurilor, oferind ocazia cetatenilor romani de a obtine un contract comercial de tip „prestari servicii”/ contract de munca inainte de a pleca in Marea Britanie.

Nu se solicita experienta sau calificare, insa existenta lor prezinta un avantaj la selectie.
Pe acest program, este necesara cunoasterea limbii engleze la nivel conversational (nota 6 pe o scara de la 1 la 10).
Partenerul britanic accepta si cupluri, conditiile de eligibilitate aplicandu-se individual.

Descrierea jobului

Candidatul selectat va desfasura activitati de:
- depozitare marfa,
- verificarea comparativa a bunurilor si produselor din stoc,
- mutarea bunurilor si produselor in depozit,
- semnarea actelor de livrare, consemnarea bunurilor deteriorate sau stricate,
- selectarea si ambalarea produselor pentru expediere,
- sarcini de incarcare si descarcare a marfii si bunurilor etc.

BENEFICII:
Venitul realizat este intre 1000-1500 Lire Sterline/luna (in functie de numarul de ore lucrate saptamanal, la un tarif de minim 6.5 £/ora).
Cazare identificata inca din prima zi de la sosirea in Marea Britanie.
Transport catre/dinspre locul de munca pusa la dispozitie de companie.
Toti candidatii vor avea parte de un stagiu scurt de pregatire de aproximativ cateva zile inainte de inceperea muncii.

IMPORTANT!!!
CANDIDATII INSCRISI PANA PE DATA DE 22 MAI 2015 VOR AVEA OCAZIA DE A PARTICIPA LA INTERVIURILE DE SELECTIE FATA IN FATA CU ANGAJATORUL BRITANIC IN CADRUL TARGULUI DE JOBURI – MANIPULANT MARFA ANGLIA-CONTRACTE DE MUNCA.
INSCRIERILE CONTINUA SI DUPA ACEASTA DATA, INTERVIURILE EFECTUANDU-SE TELEFONIC/VIA SKYPE PENTRU VARIANTA „CONTRACT PRESTARI SERVICII”
Pentru detalii si programari la inscrieri si interviu, contactati consultantii nostri la telefon 0335.411.421 sau prin email: secretariat@jobulperfect.ro

Descrierea companiei

JOBUL PERFECT (brand al SC TOP SERVICII SRL) este o companie de recrutare, selectie si plasare a fortei de munca in strainatate care, inca de la inceputul activitatii sale - 2008, a avut ca obiectiv furnizarea de servicii de cea mai buna calitate candidatilor si companiilor partenere.
Aceasta strategie a determinat o crestere continua si accentuata a portofoliului de clienti si a increderii pe care acestia o au in profesionalismul consilierilor nostri.

Expirat

• Datele de identificare ale tuturor companiilor care publica anunturi de recrutare pe eJobs.ro sunt verificate de consultantii nostri. eJobs.ro nu influenteaza, insa, procesul de recrutare desfasurat de catre companii.

• Analizati cu atentie informatiile din cadrul anunturilor de recrutare! Daca aveti dubii in privinta veridicitatii anumitor date sau in cazul unor solicitari suplimentare ale angajatorilor (trimiterea de documente personale, sume de bani etc.), va rugam sa ne scrieti la contact@ejobs.ro.

Lucrator depozit / manipulant marfa in depozite Anglia  -  SC TOP SERVICII SRL

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close