Lucrator depozit farmaceutic (PART-TIME)

Fildas Trading SRL - 10 poziții
Studii
Departamente
Salariu Nespecificat
Limbă străină Nespecificat
Permis conducere Nespecificat

Candidatul Ideal

Fildas Catena Grup, este in cautare de lucratori sezonieri in regim part time pentru depozitul central din Mogosoaia !

Program de munca : 4 ore/zi Durata proiectului : Noiembrie 2021-Mai 2022

Ce te-ar ajuta in activitate:
  • O conditie fizica buna.
  • Atentie la detalii, dexteritate si rapiditate in actiuni.
  • O foarte buna orientare in spatiu.

Descrierea jobului

  • Colectarea corecta a produselor destinate livrarii.
  • Asigurarea ca produsele selectate de pe rafturi sunt in conformitate cu indicatorii mentionati pe factura (denumire medicament, lot, concentratie, termen de valabilitate).
  • Asigurarea integritatii bunurilor.

Beneficii:
  • Salarizare fixa.
  • Bonuri de masa.
  • Suntem foarte atenti la sanatatea si siguranta colegilor nostri: vei avea toate echipamentele de protectie puse la dispozitie de catre noi.
  • Decont STB, metrou si transport asigurat pana la depozit, cu plecare din zona Jiului- Bucurestii noi sector1.

Descrierea companiei

In anul 1991, odata cu aparitia primelor farmacii particulare, a aparut si necesitatea distributiei produselor specifica catre acestea. Astfel, apare compania FILDAS, care in timp a devenit una dintre cele mai importante companii de import si distributie a produselor farmaceutice si dermatocosmetice de pe piata romaneasca, avand ca scop principal imbunatatirea sistemului de distributie a medicamentelor catre farmacii, spitale si alte tipuri de clienti, prin cele 14 depozite – cel mai mare numar de depozite detinute de un distribuitor de profil din Romania.

Fildas Trading este una dintre cele mai importante companii de import si distributie medicamente de pe piata romaneasca si a cincea cea mai mare companie antreprenoriala autohtona, avand ca scop promovarea sanatatii in Romania, prin contributia permanenta la imbunatatirea sistemului de sanatate, prin calitatea superioara a serviciilor oferite, prin inovatie si diferentiere pe o piata puternic concurentiala.

Pentru Fildas Trading, capitalul uman este cel mai important element in sustinerea si dezvoltarea companiei, de aceea considera angajatul bunul cel mai de pret in realizarea dezideratelor sale.

Pentru mai multe detalii referitoare la valorile, specificul si evolutia companiei, va rugam sa vizitati www.fildas.ro.

Va informam ca, prin aplicarea la acest anunt, datele dumneavoastra cu caracter personal cuprinse in CV vor fi prelucrate de catre societatea noastra in scopul recrutarii. Ne dorim o prelucrare transparenta si corecta a datelor, motiv pentru care, inainte de a aplica la acest anunt, va rugam sa cititi detalii accesand link-ul: https://www.fildas.ro/info_recrutare.

Prin accesarea butonului “Aplica”, confirmati ca ati luat cunostinta de acestea.

Publicat 22 oct. 2021 Reactualizat 19 nov. 2021 Expiră 21 nov. 2021
Nu îți face griji, poate joburile de mai jos îți pot fi de folos