Publicat 23 Apr 2017 | Reactualizat 21 Mai 2017 | Expiră 25 Mai 2017

Lucrator depozit - Fara comision

1 post
Expirat
Anunț inactiv

Acest anunț a expirat și nu este disponibil pentru aplicare.

Înapoi la joburi

Candidatul ideal

Ceea ce ne asteptam de la tine:
O voință de a lucra!
Experiența anterioară nu este necesară. Noi va vom ajuta pentru pregatirea la locul de munca.

Ce aveti de castigat daca alegeti sa plecati cu noi?
- Un consultant va fi alocat special pentru dumneavoastra pentru a va sta dispozitie pe tot procesul de relocare, oferind suport complet in timpul fiecarei etape; inca din momentului acceptarii dumneavoastra pentru a lucra in Marea Britanie,
- Vom găsi o ofertă potrivita pentru nivelul tau de engleza. Nu-ți fie frică pentru persoanele cu un nivel mai scazut de limba engleza, vom găsi, de asemenea, ceva potrivit.
- Pentru confortul dumneavoastră, puteți trece prin întreaga recrutare on-line, fără a părăsi locuinta. Va economisi timp și bani!

Descrierea jobului

Ce putem oferi?
- Un loc de muncă legal în Marea Britanie acoperite prin contract conform normelor britanice, pentru o perioadă de timp nelimitata,
- salariu atractiv, chiar si cateva sute de lire sterline pe saptamana, in functie de locatie si programul de munca,
- Minim 5 zile pe saptamana, in decursul unui an intreg
- Pentru cei mai buni muncitori, oportunitatea de a lucra direct pentru clienții noștri,
- Suport cu procesul de relocare de către consultanți cu experiență,
- Suport cu cazare și transport la locul de muncă, dacă este necesar

Compensam costurile as transport pentru anumite locatii

Descrierea companiei

Suntem mandri de a lucra pentru multe dintre cele mai cunoscute companii in domeniul produselor alimentare și produselor proaspete, depozitare și distribuție, bunuri de larg consum, Ne mandrim ca in palmaresul nostru se numara contracte de succes si suntem tot timpul in cautare pentru a obtine cele mai bune rezultate clientilor nostri.
Suntem parte a Grupului Staffing, o companie lider de recrutare cu capital integral privat, cu o cifră de afaceri de mai mult de 100 de milioane lire sterline. Compania noastra sora este lider național in domeniul de recrutare personal in domeniul corporate.

Expirat

• Datele de identificare ale tuturor companiilor care publica anunturi de recrutare pe eJobs.ro sunt verificate de consultantii nostri. eJobs.ro nu influenteaza, insa, procesul de recrutare desfasurat de catre companii.

• Analizati cu atentie informatiile din cadrul anunturilor de recrutare! Daca aveti dubii in privinta veridicitatii anumitor date sau in cazul unor solicitari suplimentare ale angajatorilor (trimiterea de documente personale, sume de bani etc.), va rugam sa ne scrieti la contact@ejobs.ro.

Lucrator depozit - Fara comision  -  Single Resource

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close