Publicat 15 Apr 2014 | Expiră 17 Mai 2014

lucrator comercial

6 posturi
Anunț inactiv

Acest anunț a expirat și nu este disponibil pentru aplicare.

Înapoi la joburi

Candidatul ideal

- Aptitudini in comunicarea cu clientii;
- Corectitudinea si dorinta de a se evidentia prin imbunatatirea activitatii personale in cadrul companiei.

Descrierea jobului

- Vanzari directe catre clienti, evidenta computerizata a stocurilor (se efectueaza un stagiu de pregatire de maxim 1 saptamana);
- Comenzi pe baza stocurilor si a rulajelor.

Descrierea companiei

Societatea are ca obiect de activitate vanzarea cu amanuntul de presa, bauturi racoritoare, tigari si produse din tutun, produse alimentare preambalate, guma de mestecat, cartele telefonice, inclusiv incarcare electronica, felicitari, cadouri diverse si alte produse conexe prin 35 puncte de lucru deschise in Bucuresti si in orasele mari din tara.

In eventualitatea in care exista oferte de extindere a numarului de puncte de vanzare, dispunem de potentialul necesar sa realizam acest lucru.
Relatia excelenta cu furnizorii ne tranforma ori de cate ori exista oportunitatea in parteneri strategici. Un exemplu este colaborarea cu compania Coca Cola HBC Romania, locatiile noastre fiind centre de premiere in campaniile desfasurate de aceasta.
Activitatea firmei se reflecta in programe de gestiune personalizate iar legatura dintre punctele de lucru se face prin intemediul internetului, transferand datele ori de cate ori este necesar.

Expirat
lucrator comercial  -  Polygon Import Export S.R.L.