Publicat 12 Mai 2019 | Expiră 12 Iun 2019

Lucrator comercial

2 posturi
Expirat
Anunț inactiv

Acest anunț a expirat și nu este disponibil pentru aplicare.

Înapoi la joburi

Candidatul ideal

Salut!
Cautam o persoana activa, responsabila, sociabila, optimista si cu excelente abilitati de comunicare. Ideal, macar un an de experienta in comert.
Atentie! Zona de lucru este la iesirea din Bucuresti deci ideal ar fi ca persoana sa stea in zonele: Piata Rahova, Teius, Bragadiru - pentru mai multe detalii va rugam sa consultati harta!

Descrierea jobului

Jobul implica vanzarea produselor in cadrul magazinului alimentar tip mini market , operarea casei de marcat, interactiunea directa cu clientii, efetuarea stocului de produse si mentinerea legaturii cu furnizorii de produse, setarea preturilor, mentirea in permanenta a legaturii si deciderea politicii magazinului cu supervizorul Craiciu Sanda.

Beneficiile pe care le oferim pe langa un salariu atractiv este lucratul in ture deci jobul este part time, astfel incat lucrati doar 3 sau 3 zile pe saptamana! Zona este una frumoasa, linistita si verde iar echipa de lucru este placuta.

Descrierea companiei

Salut! Suntem un magazin alimentar situat intr-un cartier cochet de vile, la iesirea dinspre Bucuresti inspre Bragadiru. Comercializam produse alimentare si avem nevoie de un nou coleg! Speram sa vii in echipa noastra!

Expirat
Lucrator comercial  -  Craiciu Păun Persoană Fizică Autorizata

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close