Lucrator comercial Punct de ridicare comenzi IKEA Oradea

IKEA ROMANIA SA - 2 poziții
Oraș de lucru
Tipul job-ului
Studii
Salariu Nespecificat
Limbă străină Nespecificat
Permis conducere Nespecificat

Candidatul Ideal

Vezi lucrurile puțin diferit? Și noi. Credem că ceea ce apreciezi este mai important decât ceea ce spune CV-ul tău. Oferim posturi care te vor provoca și care te vor ajuta să te dezvolți.

Pentru rolul de Lucrător comercial, avem nevoie de câteva dintre cunoștințele și abilitățile tale de bază, iar de dezvoltarea ta în viitor, ne ocupăm noi:

Abilități bune de comunicare, organizare și prioritizare a responsabilităților zilnice
Orientare către lucrul în echipă
Atitudine proactivă orientată către nevoile clienților
Capacitatea de adaptare, rezistență la stres și orientare către soluții
Abilități/cunoștințe de lucru în sisteme PC ( recepție/ înregistrare marfă)
Rezistență la efort fizic, capacitatea de a manipula individual colete de până la 25 kg
Disponibilitate de a lucra în ture și în weekend-uri

Descrierea jobului

Responsabilităţile tale vor fi:

Manipularea mărfurilor: recepție, descărcare, încărcare și organizarea în spațiul de depozitare în vederea livrării produselor către clienţi în timp util
Cunoașterea, respectarea și aplicare procedurilor și metodelor de lucru, conform rutinelor zilnice
Inregistrarea și actualizarea informațiilor legate de procesele zilnice în sistemele interne
Gestionarea retururilor venite din partea clienților cu respectarea procedurii de retur
Interacțiune zilnică cu clienții și gestionarea informații necesare, folosind un limbaj profesionist adecvat, cu scopul de a oferi clienților o experiență de cumpărare cât mai plăcută
Așezarea comenzilor în funcție de tipul acestora în zonele desemnate
Verificarea cantitativă și calitativă a comenzilor pregătite pentru livrare, conform standardelor și obiectivelor departamentului
Utilizarea echipamentului de lucru în mod corect, sigur și eficient, pentru a minimiza riscurile de accidente
Raportarea imediată a orcărui incident ce vizează probleme de sănătate sau securitate către managerul direct
Preluarea inițiativei și propunerea de noi soluții, împreuna cu echipa, pentru a îmbunătăţi experienţa de cumpărare a clienţilor

De ce să lucrezi la IKEA este mai mult decât un job, pachet de beneficii:
Training dedicat
Salariu motivant
Voucher de vacanță
Reducere de angajat pentru produsele IKEA
Tichete de masă
Decontare transport
Sporuri salariale pentru lucru în weekend
Asigurare de sănătate
Zile de concediu în plus în funcție de vechimea în compania IKEA
Activități recreative
Mediu de lucru incluziv

Descrierea companiei

Istoria IKEA

Primul magazin IKEA a fost înfiinţat în zona pădurilor sudice ale Suediei, transformandu-se în decursul a peste 60 de ani într-o experienţă comercială de mobilă cunoscută în mare parte din lume.

Viziunea IKEA

Viziunea noastră este aceea de a crea o viaţă de zi cu zi mai bună pentru cât mai mulţi oameni. Cum facem acest lucru? Oferind o gamă largă de produse de mobilier, accesorii şi soluţii funcţionale şi cu un design de calitate, la preţuri atât de scăzute încât cei mai mulţi oameni să şi le poată permite.

Originea suedeza

Designul suedez este o altă piatră de temelie a gamei de produse IKEA, care continuă să fie creată în Suedia. Produsele de mobilier şi decoraţiuni sunt moderne, dar nu de dragul tendinţelor momentului, funcţionale şi în acelaşi timp atrăgătoare, create cu grijă faţă de oameni şi sigure pentru copii. Ele reprezintă stilul de viaţă suedez, proaspăt şi sănătos, datorită culorior şi materialelor atent alese. Aceste idei sunt în strânsă legătură cu faptul că rădăcinile IKEA au pornit din Småland, sudul Suediei, unde oamenii muncesc mult şi trăiesc modest, folosind la maximum resursele limitate de care dispun.

Sustenabilitate - grija faţă de oameni şi de mediul înconjurător

Pentru noi, sustenabilitatea înseamnă grija faţă de oameni şi de mediul înconjurător, fie că este vorba de ajutorul dat copiilor săraci sau de crearea energiei regenerabile. Ne ocupăm de aceste probleme împreună cu furnizorii, colegii şi partenerii noştri, iar rezultatele acestei colaborări se văd în produsele şi soluţiile inovative oferite clienţilor şi în modul în care ne desfăşurăm activitatea. Să nu uităm că şi micile acţiuni sunt importante, contribuind astfel la atingerea unor rezultate extraordinare.

În cazul în care aplici pentru acest post, noi, IKEA Romania, cu sediul în, Şos. Bucureşti Ploieşti Nr. 42A, Sector 1, Bucureşti te informăm că iți vom prelucra datele personale din CV, precum și orice alte date pe care ni le transmiți ulterior, dacă este cazul, strict în scopul recrutării pentru poziția deschisă și anunțată prin acest anunț de job. Temeiul în care îți vom prelucra datele este interesul nostru legitim de a acoperi nevoile noastre organizatorice, în considerarea obiectului nostru de activitate și a specificului postului pentru care aplici.

Nu vom impartasi datele dumneavoastra personale decat daca avem dreptul sa facem.Iți vom păstra datele personale atât timp cât este necesar pentru definitivarea în cadrul organizației noastre a postului pentru care ai aplicat.

De asemenea, te informăm că ai următoarele drepturi în legatură cu datele tale personale pe care ni le-ai furnizat: dreptul de acces la datele tale personale, dreptul de a pune la dispozitie o copie a informarii cu caracter personal pe care le detinem

, dreptul la rectificarea datelor introduce gresit, dreptul la ștergerea datelor cu caracter personal, restricționarea prelucrării, de a te opune prelucrării, dreptul de a depune o obiectie impotriva modului in care gestional datele dreptul la portabilitatea datelor, precum și dreptul de a depune o plângere în fața (Autoritatii Naționale de Supraveghere a Prelucrării Datelor cu Caracter Personal).

Pentru orice informații cu privire la protecția datelor tale personale accesa Politica de confidentialitate IKEA Romania disponibila AICI.

Publicat 6 iun. 2022 Reactualizat 6 iul. 2022 Expiră 6 iul. 2022
Nu îți face griji, poate joburile de mai jos îți pot fi de folos

Folosim cookie-uri pentru a-ti oferi o experienta personalizata. Permite activarea acestora pentru a beneficia de avantajele lor.