Lucrator comercial manipulare marfa, IKEA Baneasa

Oraș de lucru
Studii
Salariu Nespecificat
Limbă străină
Permis conducere Nespecificat

Candidatul Ideal

În vederea susținerii echipei de Logistică, recrutăm Lucrator comercial manipulare marfă pentru Magazinul IKEA Băneasa. Activitatea se desfășoară în 2 programe de lucru:
Program full time, orar de noapte, 01:00 - 10:00
Program part time, 4 ore, 06:00 - 10:00

Alege-ți programul potrivit pentru tine!

Beneficii:

• Training dedicat
• Salariu motivant
• Voucher de vacanță
• Reducere de angajat pentru produsele IKEA
• Tichete de masă
• Decontare transport
• Sporuri salariale pentru lucru în weekend
• Asigurare de sănătate
• Zile de concediu în plus în funcție de vechimea în compania IKEA
• Activități recreative
• Mediu de lucru incluziv


Abilități specifice postului:

• Capacitatea de a manipula individual colete de 25 kg.
• Abilitatea de a prioritiza și organiza munca, pentru a utiliza timpul eficient.
• O abordare flexibilă față de muncă și față de schimbări.
• Atenție la detalii.
• Capacitatea de a folosi echipament tehnic.
• Capacitatea de a prelua inițiativa si de a lucra in echipa.
• Bune abilitați de comunicare și relaționare.
• Cunoștințe utilizare PC - nivel mediu.
• Disponibil de a lucra program de noapte sau la primele ore ale dimineții.

Descrierea jobului

Responsabilitatile tale:

- Manipularea mărfurilor: preluarea paletilor din spatiul de depozitare si aprovizionarea spatiilor de vanzare, mentinand necesarul in cadrul rafturilor.
- Efectuarea în mod eficient a operațiunilor de stocare a mărfurilor din zona alocată, folosind instrumentele disponibile care susțin un proces eficient de flux de mărfuri și integritatea datelor.
- Propunerea de solutii, impreuna cu echipa, pentru a îmbunătăţi activitatea de aprovizionare.
- Utilizarea echipamentului de lucru in mod corect, sigur şi eficient, pentru a minimiza riscurile de accidente.

Descrierea companiei

Istoria IKEA

Primul magazin IKEA a fost înfiinţat în zona pădurilor sudice ale Suediei, transformandu-se în decursul a peste 60 de ani într-o experienţă comercială de mobilă cunoscută în mare parte din lume.

Viziunea IKEA

Viziunea noastră este aceea de a crea o viaţă de zi cu zi mai bună pentru cât mai mulţi oameni. Cum facem acest lucru? Oferind o gamă largă de produse de mobilier, accesorii şi soluţii funcţionale şi cu un design de calitate, la preţuri atât de scăzute încât cei mai mulţi oameni să şi le poată permite.

Originea suedeza

Designul suedez este o altă piatră de temelie a gamei de produse IKEA, care continuă să fie creată în Suedia. Produsele de mobilier şi decoraţiuni sunt moderne, dar nu de dragul tendinţelor momentului, funcţionale şi în acelaşi timp atrăgătoare, create cu grijă faţă de oameni şi sigure pentru copii. Ele reprezintă stilul de viaţă suedez, proaspăt şi sănătos, datorită culorior şi materialelor atent alese. Aceste idei sunt în strânsă legătură cu faptul că rădăcinile IKEA au pornit din Småland, sudul Suediei, unde oamenii muncesc mult şi trăiesc modest, folosind la maximum resursele limitate de care dispun.

Sustenabilitate - grija faţă de oameni şi de mediul înconjurător

Pentru noi, sustenabilitatea înseamnă grija faţă de oameni şi de mediul înconjurător, fie că este vorba de ajutorul dat copiilor săraci sau de crearea energiei regenerabile. Ne ocupăm de aceste probleme împreună cu furnizorii, colegii şi partenerii noştri, iar rezultatele acestei colaborări se văd în produsele şi soluţiile inovative oferite clienţilor şi în modul în care ne desfăşurăm activitatea. Să nu uităm că şi micile acţiuni sunt importante, contribuind astfel la atingerea unor rezultate extraordinare.

În cazul în care aplici pentru acest post, noi, IKEA Romania, cu sediul în, Şos. Bucureşti Ploieşti Nr. 42A, Sector 1, Bucureşti te informăm că iți vom prelucra datele personale din CV, precum și orice alte date pe care ni le transmiți ulterior, dacă este cazul, strict în scopul recrutării pentru poziția deschisă și anunțată prin acest anunț de job. Temeiul în care îți vom prelucra datele este interesul nostru legitim de a acoperi nevoile noastre organizatorice, în considerarea obiectului nostru de activitate și a specificului postului pentru care aplici.

Nu vom impartasi datele dumneavoastra personale decat daca avem dreptul sa facem.Iți vom păstra datele personale atât timp cât este necesar pentru definitivarea în cadrul organizației noastre a postului pentru care ai aplicat.

De asemenea, te informăm că ai următoarele drepturi în legatură cu datele tale personale pe care ni le-ai furnizat: dreptul de acces la datele tale personale, dreptul de a pune la dispozitie o copie a informarii cu caracter personal pe care le detinem

, dreptul la rectificarea datelor introduce gresit, dreptul la ștergerea datelor cu caracter personal, restricționarea prelucrării, de a te opune prelucrării, dreptul de a depune o obiectie impotriva modului in care gestional datele dreptul la portabilitatea datelor, precum și dreptul de a depune o plângere în fața (Autoritatii Naționale de Supraveghere a Prelucrării Datelor cu Caracter Personal).

Pentru orice informații cu privire la protecția datelor tale personale accesa Politica de confidentialitate IKEA Romania disponibila AICI.

Publicat 21 oct. 2021 Reactualizat 20 nov. 2021 Expiră 20 nov. 2021
Nu îți face griji, poate joburile de mai jos îți pot fi de folos