Lucrator comercial / Florist in reteaua Floraria Iris

Floraria Iris - 3 poziții
Oraș de lucru
Tipul job-ului
Studii
Salariu Nespecificat
Limbă străină Nespecificat
Permis conducere Nespecificat

Candidatul Ideal

Lucrător comercial / Florist in reteaua Floraria Iris

Candidatul ideal trebuie, in primul rand, sa isi doreasca foarte mult sa lucreze in domeniul acesta, sa ii placa si sa faca fata muncii in echipa, sa fie ambitionat de provocari, punctual, serios, responsabil, flexibil.
Totodata el trebuie sa acumuleze cu usurinta informatiile si sa le puna in practica
- Experienta in comert si in vanzari reprezinta un avantaj
- Angajam persoane fara experienta in domeniu cu asigurare de training.

Descrierea jobului

Lucrător comercial / Florist in reteaua Floraria Iris
VANZATOR:

- serveste cu multa amabilitate clientii si ii informeaza asupra produselor;
- preia comenzile clientilor ;
- intretine plantele si florile, precum si celelalte materiale decorative;
- asigura curatenia interna si externa a magazinului si functionarea acestuia (a tuturor aparatelor, instalatiilor etc);
- asigura un design adecvat al magazinului, in tendinte;
- asigura o aprovizionare corecta a magazinului, de la depozit;
- incaseaza de la clienti si intocmeste monetarul ;
- se informeaza permanent de noutati in domeniu;
Toate acestea sunt menite sa asigure indeplinirea responsabilitatii privind atingerea targetului lunar stabilit pentru fiecare magazin;

BENEFICII:
- salariu fix plus comision din comenzi si din depasirea targetului;

- incadrare pe baza de contract individual de munca;
- indexarea salariilor cu procentul de depasire a targhetului lunar;
- sistem de prime pentru perioadele de performanta.

Descrierea companiei

Brandul Iris nu se numea astfel in anul 1921, pe cand Nea Nicu vindea primele flori in Bucuresti. Omul care s-a inscris printre primii florari ai capitalei a deschis drumul, drumul catre azi. Prin munca sa, plina de pasiune si daruire, s a creat o noua meserie, care a reusit sa razbeasca in momentele grele ale perioadei interbelice si sa se transforme intr o florarie de renume.

Anul 1981 marcheaza primul pas catre ceea ce suntem astazi. Pe o strada cu specific negustoresc din zona istorica a Bucurestiului, se deschide un mic si elegant magazin cu flori. Florile erau frumoase si proaspete, iar cei care cu drag le ingrijeau au cucerit cu o amabilitate familiala din ce in ce mai multi clienti. Multi dintre ei ne sunt in continuare alaturi.. Floare cu floare si client cu client am primit, in 1991, numele ce ne reprezinta - Floraria Iris. Cei doi fondatori au reusit sa imprime tuturor, clienti si angajati deopotriva, propria conceptie: "o floare este binevenita la orice ocazie, oricand". Dragostea oamenilor pentru florile noastre a fost cea care a dus la aparitia a inca zece magazine si a unui atelier de creatie .

Am crescut zi de zi, trecand de la simple buchete, la aranjamente florale de poveste; mirese si miri, sarbatoriti, reprezentanti ai unor renumite companii, toti ne au trecut pragul cu emotie si bucurie. Pentru clientii nostri am invatat tot mai mult, ne am perfectionat, ne am diferentiat de restul colegilor din bransa. Am investit in cunoastere, in arta frumosului si am dat frau liber creativitatii. In scurt timp au aparut si roadele: premii la Concursuri Nationale de Arta Florala si nepretuita apreciere a oamenilor simpli din Bucuresti, din tara si chiar de peste hotare. In 2010, am primit o infatisare noua . Cu un logo nou, schimbarea integrala a designului si a organizarii magazinelor noastre, am vrut sa aducem un plus de valoare conceptului de florarie in Romania.

Magazinul virtual vine ca o implinire a muncii noastre; un scop atins, fiind menit sa acopere un nou segment de clienti, dar si sa i multumeasca pe deplin pe cei care ne sunt fideli. Pentru viitor nu ne am facut planuri mari; ne dorim ca florile pe care le iubim atat de mult, sa ajunga in casele si inimile cat mai multor oameni, sa le bucure privirea si sufletul, sa transmita mesaje si emotii care sunt mai presus de cuvinte...

Publicat 24 mai 2022 Reactualizat 31 mai 2022 Expiră 31 mai 2022
Nu îți face griji, poate joburile de mai jos îți pot fi de folos

Folosim cookie-uri pentru a-ti oferi o experienta personalizata. Permite activarea acestora pentru a beneficia de avantajele lor.