Lucrator Comercial Farmec

FARMEC SA 4 poziții
Anunț verificat

Anunț verificat

Textul acestui anunț a fost verificat de echipa eJobs pentru a elimina posibile greșeli sau conținut discriminatoriu.

Candidatul Ideal

Lucrator Comercial Farmec
 • Studii medii/postliceale;
 • Curs de make-up/certificare în meseria de machior (reprezintă avantaj);
 • Bune abilităţi de comunicare şi de organizare;
 • Foarte bune abilități de relaționare interpersonală și de negociere;
 • Atitudine orientată către client;
 • Cunoștințe privind întocmirea documentelor de evidență primară, efectuarea recepției mărfurilor, gestionarea valorilor, efectuare inventariere

Descrierea jobului

În calitate de coleg/ă, obiectivul tău va fi vânzarea produselor conform politicii de vânzare a companiei, oferirea de consultanță clienților și promovarea produselor cosmetice și de make-up.

Principalele tale –responsabilităţi:
 • Efectuezi vânzarea, încasarea contravalorii produselor și asiguri mercantizarea produselor la raft;
 • Oferi consultanță clienților atât în alegerea produselor de îngrijire și make-up Gerovital, cât și în utilizarea corectă a acestora;
 • Recomanzi clienților schemele de tratament corespunzătoare tipului de ten și nevoilor acestora;
 • Oferi ocazional scurte demonstrații gratuite de machiaj pentru clienții magazinului;
 • Informezi clienții privind promoțiile existente în magazin, reducerile și ofertele speciale;
 • Tratezi obiecțiile într-un mod profesionist;
 • Transmiți comenzile pentru reaprovizionarea magazinului și realizezi recepţia cantitativă şi calitativă a mărfurilor;
 • Întocmești zilnic documentele specifice de evidenţă primară;

Ce vă putem oferi noi:
 • Pachet salarial motivant, compus din salariu fix și bonus din vânzări (conform gradului de îndeplinire al obiectivelor lunare/targetului),tichete de masă,decontare abonament de transport în comun,premii și bonusuri ocazionale (primă de vacanță, de sărbători, etc.),zi liberă plătită cu ocazia aniversării zilei de naștere, traininguri dedicate;
 • Oportunitatea de a lucra într-o companie cu tradiție, aflată într-o puternică expansiune. Mediu de lucru profesionist.

Descrierea companiei

“Sa fii vesnic tanar nu inseamna sa ai 20 de ani, inseamna sa fii optimist, sa te simti bine, sa ai un ideal in viata pentru care sa lupti si pe care sa ii cuceresti.” - Prof Dr Ana Aslan. FARMEC, prima si cea mai importanta companie romaneasca de produse cosmetice, si-a inceput povestea de succes o data cu nasterea laboratoarelor Molnar Moser, la Budapesta. Grija pentru frumos si respectul fata de traditie, sanatate si mediu inconjurator, completate de cercetare continua, originalitate si atentie fata de cerintele si nevoile clientilor, au facut din FARMEC un producator apreciat de-a lungul timpului.

Cu peste 120 de ani de experienta, activitatea FARMEC are astazi o larga recunoastere, atat in Romania, cat si la nivel global, produsele sale fiind exportate in tari din Europa, Asia si America de Nord. In prezent, portofoliul compaiei insumeaza cateva sute de produse, printre cele mai cunoscte game fiind: Gerovital H3 prof. dr. Ana Aslan, Gerovital H3 Evolution, Gerovital Plant, Aslavital, Farmec, Aslamed, Doina, Athos si Obsesie.

FARMEC dezvolta produse originale si de calitate recunoscute la nivel international, principiile active pe care le foloseste provenind in mare parte din natura: fructe hranitoare si bogate in vitamine, plante medicinale autohtone, argila din munti, la care se adauga ingrediente de ultima ora, testate de specialistii companiei si combinate in asa fel incat clientii sa primeasca ce e mai bun pentru frumusetea si sanatatea lor.

Traditia si prestigiul FARMEC sunt rezultatele eforturilor tuturor oamenilor ce lucreaza in companie, o echipa pasionata de ceea ce face si motivata, ce reuseste sa imbine cerintele inovative si cele de calitate la cele mai inalte standarde. Echipa FARMEC este ca o mare familie ce asigura continuitate in afacere si isi doresc atragerea de noi colegi valorosi, la fel de implicati si pasionati de ceea ce vor face.

Alatura-te echipei FARMEC, pentru a ne sustine in a continua sa transmitem generatiilor viitoare increderea in fortele proprii, in posibilitatile de crestere si spiritul antreprenorial romanesc. Te invitam sa ne vizitezi pe: www.farmec.ro https://www.instagram.com/farmec/ https://www.youtube.com/watch?v=gZx5z3NXwzc&feature=youtu.be https://twitter.com/farmec

Publicat 23 Sept. 2022 Reactualizat 23 Oct. 2022 Expiră 18 Nov. 2022
Administrare cookies 🍪

Folosim cookie-uri pentru a-ți oferi o experiență presonalizată.

Permite activarea pentru a beneficia de avantajele lor.

Poți administra oricând setările aici.