Publicat 02 Ian 2019 | Reactualizat 22 Ian 2019 | Expiră 02 Feb 2019

Lucrator comercial - Ciorbarie

10 posturi
Expirat
Anunț inactiv

Acest anunț a expirat și nu este disponibil pentru aplicare.

Înapoi la joburi

Candidatul ideal

Cautam un coleg/colega activ, spontan cu bune abilitati in relationarea cu publicul ( atat strain cat si autohton ) de preferat sa cunoasteti limba engleza la nivel conversational.
Jobul se va desfasura in spatele tejghelei intr-o locatie de tip bacanie cu servire rapida in zonele : Dorobanti , Academiei ( Calea Victoriei ) si Eminescu, Veti participa la servirea clientilor atat cu ciorbe cat si cu produse de bacanie.
Abilitatile in vanzari sunt mai mult decat necesare, colegul/colega trebuie sa fie o persoana organizata si dornica de munca.
Ne dorim implicare in activitate pentru ca vom fi dispusi sa ajutam persoanele doritoare.
Experienta in domeniul horeca reprezinta un avantaj in ceea ce privesti salariul initial.

Descrierea jobului

Vanzatorul se ocupa in principal cu comunicarea cu clientii magazinului (punctului de vanzare), organizarea cadrului general de deschidere si inchidere a activitatii magazinului (punctului de vanzare), efectuarea vanzarii, incasarea contravalorii marfii, prezentarea produselor si serviciilor aferente vanzarii, promovarea imaginii magazinului (punctului de vanzare), mentinerea stocurilor si necesarului de monetar de rezerva, verificarea stocurilor cu vanzarile, intocmirea documentelor specifice activitatii de vanzare, precum si raportarea activitatii de vanzare.

- Administrare stoc magazin
- Servire clienti tejghea/mese
- Relationare cu clienti
- Crearea unei baze de clienti fideli
- Pastrarea curateniei la locul de munca
- Manipularea produselor ( in special cele de tip ciorba )
Se oferta salariu + bonusuri in functie de vanzari
- Pauza de masa
- O masa pe zi gratuita.

Descrierea companiei

Cauti un loc bun unde sa mananci o ciorba buna si sa pleci repede ? Sau vrei o ciorba sa o mananci acasa ? Ciorbaria este locul ideal pentru asta. La noi sau acasa , ciorba este la fel de buna. Va punem la dispozitie aproximativ 8 feluri diferite de ciorbe/supe in fiecare zi. Avem 4 feluri de baza pe care le puteti gasi in fiecare zi : Ciorba de burta , Supa vita gulas , Ciorba de perisoare si Ciorba de fasole. Toate retele noastre sunt interpretate de chef Dragos Tudoran. In meniul nostru se pot gasi cateva retete speciale : Ciorba de rata , Ciorba de stevie cu afumatura,Ciorba de varza cu ou,Ciorba de peste etc.

Expirat
Lucrator comercial - Ciorbarie  -  PROMT DELIVERY SRL