Publicat 29 Ian 2019 | Reactualizat 26 Feb 2019 | Expiră 01 Mar 2019

Lucrator comercial_Bacau

5 posturi
Expirat
Anunț inactiv

Acest anunț a expirat și nu este disponibil pentru aplicare.

Înapoi la joburi

Candidatul ideal

Adecco lider national in domeniul resurselor umane recruteaza pentru clientul sau, un important lant de supermarket-uri cu o puternica prezenta la nivel national_Lucrator Comercial.

Cerinte:

Studii medii finalizate - minim 10 clase
Abilitati de comunicare si relationare cu ceilalti angajati si clienti
Capacitate de memorare, orientare spre client si rezultate
Capacitatea de solutionare a problemelor in situatii de stres sau sub presiune
Capacitate de organizare si prioritizare a sarcinilor

Descrierea jobului

Aprovizioneaza si aranjeaza marfa pe raioanele magazinului, tinand cont de termenul de valabilitate, dar si de respectarea planogramelor
Depoziteaza produsele cu termen de valabilitate depasit si cele cu ambalaj deteriorat sau de calitate necorespunzatoare in locul special destinat acestora
Reactualizeaza preturile si se asigura ca acestea sunt afisate cat mai vizibil, sub fiecare tip de produs
Este responsabil de toate raioanele din magazin (legume, fructe, bautari, bacanie, detergenti, etc), dar si de marfa din depozitul magazinului
Suplineste pozitia casierului, desfasurand activitate la casa de marcat
Informeaza si ofera suport clientilor, adoptand un comportament civilizat si profesionist
Raspunde de curatenia permanenta a magazinului, a echipamentelor, a utilajelor si a anexelor magazinului


Noi doi suntem Adecco.

Dacă nu aţi găsit un rol pentru a se potrivi cu experienţa dumneavoastră, dar doriţi să fie up-to-data pe piaţa muncii, Inregistreaza CV-ul în baza de date Adecco aici: http://adec.co/uHfNQx
Adecco se angajează să vă protejeze şi să respecte confidenţialitatea şi protecţia datelor dumneavoastră personale. Detalii despre procesarea datelor de către Adecco pot fi găsite la www.adecco.ro.

Descrierea companiei

Grupul Adecco este lider mondial în furnizarea de servicii specializate de resurse umane. Serviciile pe care le oferim vin ca o oglindire a cunoașterii pieței din România și a înțelegerii clare a nevoilor clienților, ca rezultat a 50 de ani în care am acumulat experiență și cunoștințe și în care am implementat tehnici și metode moderne de lucru.

Creionăm noi soluții pentru clienții noștri, în vederea eficientizării proceselor implicate în domeniul resurselor umane și reducerii costurilor.

Pentru mai multe joburi ne puteți vizita website-ul www.adecco.ro unde vă puteți înregistra CV-ul în baza de date Adecco sau puteți descărca aplicația Adecco Jobs valabilă în AppStore și GooglePlay.

Toate datele și CV-urile sunt tratate cu confidențialitate si vor luate în considerare în proiectele ce corespund experienței dumneavoastră profesionale.

Expirat
Lucrator comercial_Bacau  -  SC ADECCO RESURSE UMANE SRL

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close