Publicat 13 Iun 2016 | Reactualizat 22 Mai 2017 | Expiră 08 Iun 2017

LUCRATOR COMERCIAL / CASIER

40 posturi

Candidatul ideal

Alătură-te echipei noastre! Recrutăm LUCRĂTORI COMERCIALI şi CASIERI care să activeze în magazinele noastre BRICO DEPOT!

Dacă optezi pentru postul de LUCRĂTOR COMERCIAL, ar trebui să ai:

- experienţă profesională minim 6 luni în domeniul comercial - de preferat;
- cunoştinţe generale despre bricolaj(materiale de construcţii, instalaţii, amenajări etc.) - avantaj;
- studii medii finalizate /student sau şcoală profesională;
- permis de moto-stivuitorist - reprezintă un atu;
- cunoştinţe operare PC (Ms Office) - de preferat;
- un bun nivel de comunicare, sociabilitate, responsabilitate, integritate, spirit de echipă, motivaţie de a obţine rezultate, rezistentă la efort fizic;

Dacă postul de CASIER ţi s-ar potrivi mai bine, atunci ar trebui să ai:

- experienţă profesională minim 6 luni în operarea la casa de marcat - de preferat;
- experienţă în lucrul cu numerar;
- studii medii finalizate/student sau şcoală profesională;
- cunoştinţe operare PC (Ms Office) - de preferat;
- capacitate de învăţare, flexibilitate, spirit de echipă, motivaţie de a a-ţi face treaba cât mai bine, integritate, bun nivel de comunicare.

Descrierea jobului

Activitatea unui LUCRĂTOR COMERCIAL consta în: - Asigurarea disponibilităţii produselor în departament prin aprovizionarea permanentă, în funcţie de necesităţi şi aranjarea produselor la raft, cu respectarea planului de merchandising; - Supravegherea existenţei mărcilor în interiorul raionului în care activează; - Asigurarea prezenţei şi coerenţei informaţiilor referitoare la preţ; - Participarea la procesul de vânzare, urmărind finalizarea acestuia şi orientarea clienţilor în funcţie de nevoi şi în zonele de interes din cadrul magazinului; - Oferirea de ajutor clienţilor la manipularea produselor voluminoase, după caz; - Participarea la activităţile de inventariere organizate în raioane/depozit; Activitatea unui CASIER consta în: - scanarea şi încasarea contravalorii produselor prin modalităţile de platî agreate de companie; - gestionarea numerarului şi a documentelor de la casa de marcat; - oferirea de informatii şi suport necesar clienților in solutionarea eventualelor probleme legate de preţ, produse etc.; - completarea facturilor la solicitarea clienţilor. * Posturile sunt prevazute pentru o perioadă determinată de 3 luni sau nedeterminată, cu posibilitatea de prelungire a contractului de muncă în funcţie de nevoile fiecarui magazin, dar şi de competenţele profesionale. Ofertă: - salariu fix, bonuri de masă, decontare abonament transport în comun; - pregătire tehnică în domeniu; - mediu de lucru plăcut; - posibilităţi de dezvoltare profesională.

Descrierea companiei

Brico Dépôt Romania este parte a grupului britanic Kingfisher, o companie internaţională în domeniul imbunătăţirii locuinţei, ce detine peste 1200 de depozite în 10 ţări din Europa. Principalele branduri de retail sunt B&Q în Marea Britanie şi Irlanda, Castorama în Franţa, Polonia şi Rusia, Brico-Dépôt în Franţa, Spania, Portugalia şi România, Screwfix în Marea Britanie. Kingfisher deţine, de asemenea, şi o parte a mărcii Koçtaş din Turcia.  Pentru mai multe informaţii, vizitează  www.kingfisher.com.

 BRICO-DÉPÔT a intrat pe piaţa românească în iunie 2013 prin preluarea reţelei de 15 magazine Bricostore.

Repartiţia în România a celor 15 magazine transformate potrivit noului concept unic Brico-Dépôt este: 4 în Bucureşti - Orhideea, Militari, Pantelimon, Băneasa şi 11 în provincie – Braşov, Ploieşti, Constanţa, Piteşti, Arad, Brăila, Focşani, Suceava, Oradea, Călăraşi şi Drobeta Turnu Severin.

 

 

 

LUCRATOR COMERCIAL / CASIER  -  BRICO DEPOT ROMÂNIA