Publicat 08 Feb 2017 | Reactualizat 08 Mar 2017 | Expiră 12 Mar 2017

Lucrator Administrativ (personal pentru curatenie)

1 post
Anunț inactiv

Acest anunț a expirat și nu este disponibil pentru aplicare.

Înapoi la joburi

Candidatul ideal

Candidatul potrivit pentru noi trebuie sa intruneasca urmatorul profil:
- corectitudine;
- punctualitate;
- seriozitate;
- capacitate de efort;
- experienta pe o pozitie similara, poate consitui avantaj.

Descrierea jobului

Responsabilitatile postului:
- asigură curăţenia în exteriorul şi interiorul sediului adminstrativ, şterge şi aspiră praful, spală pardoselile cu apă şi detergent, spală faianţa, curăţă şi dezinfectează grupurile sanitare, colectează gunoiul, alimentează cu consumabile grupurile sanitare, spală geamurile oridecâteori este nevoie
- asigură curăţenia în interiorul depozitului de marfă împreună cu angajaţii din depozit desfăşurând urmatoarele actiuni:spală pardoselile şi şterge praful, colectează gunoiul.
- serveste cafea, ceai in sălile de protocol;
-alte sarcini de natură administrativă în funcţie de cerinţe.

Descrierea companiei

A&D Pharma este cel mai mare grup farmaceutic din Romania care include compania Mediplus - lider national in distributie de produse farmaceutice si parafarmaceutice, Sensiblu - cel mai mare lant de farmacii cu acoperire nationala din Romania si fundatia Sensiblu ce se implica activ in proiecte sociale. Suntem compania in care pasiunea, creativitatea si perseverenta te conduc spre performanta. Iti oferim un mediu provocator si dinamic in care te poti dezvolta alaturi de echipe de succes si unde tu stabilesti masura impactului pe care il poti avea! Accepta provocarea de a face diferenta impreuna!

Expirat
Lucrator Administrativ (personal pentru curatenie)  -  MEDIPLUS EXIM SRL