Publicat 23 Aug 2021 | Reactualizat 19 Sep 2021 | Expiră 22 Sep 2021

Lucrator în Depozit - Olanda - Limba Engleză

50 posturi

Criterii de selecție

  • Cunostințe de limba engleză

Candidatul ideal

Candidatul ideal
Vorbiți limba ENGLEZĂ?
Vă doriți un loc de muncă stabil ?
Doriți să vă alaturați unei echipe internaționale în Olanda?

Cerințe:
limba engleză la nivel cel putin conversational;
dorință de muncă;
seriozitate;
capacitate de a lucra într-un mediu rapid de lucru.Aplicați pentru postul de lucrător în depozit și vă vom contacta în cel mai scurt timp!

Oricine își poate găsi un job potrivit cu OTTO! 😉

Descrierea jobului


Responsabilități:
pregătire comenzi / order picking;
încărcare / descărcare;
lucrul la bandă;
împachetare / etichetare articole vestimentare lucram cu branduri de renume precum Tommy Hilfiger s.a);
sortare / ambalare colete .
Beneficii:
✔️Salariu orar cu prime și bonus-uri;
✔️Cazare și transport organizat la locul de muncă
✔️Asigurare de sănătate și acces la servicii medicale
✔️Aplicația myOTTO cu planificarea la lucru, fluturașii de salariu și FAQ
✔️Suport telefonic 24/7 – Centrul Servicii Operațiuni (OSC)
✔️Formalități minime (posibilitatea de semnare electronica a contractului)
✔️Acces la cursuri de limbi străine, training online și alte proiecte pentru angajații noștri, cum ar fi Fit@OTTO sau Happy OTTO Wish!

Sună interesant? Aplicați acum și vă vom suna înapoi cu mai multe detalii 📲

Incepeți să câștigați în EURO! 🔜


Descrierea companiei

Despre OTTO Work Force

Înfiinţată în anul 2000 in Olanda, astăzi OTTO Work Force a devenit cea mai mare organizaţie de ocupare a forţei de muncă din Europa. Asistăm angajaţii ce se relochează din ţara de origine și lucrează cu contract temporar într-o altă ţară. În plus, compania oferă numeroase și diverse locuri de muncă. Peste 15.000 candidați sunt angajaţi temporar prin intermediul companiei noastre, în principal în Olanda, Germania și Polonia. În Europa de Vest și Centrală suntem prezenți cu peste 50 de birouri.

OTTO Work Force este o companie cu capital privat.

Misiune

OTTO Work Force crede într-o piaţă europeană a muncii fără frontiere. În calitate de lider de piaţă în domeniul serviciilor internaționale de recrutare, suntem mereu în căutarea de noi concepte pentru a servi în mod optim interesul clienților și al angajaţilor noștri în ceea ce privește flexibilitatea. La OTTO Work Force ne desfășurăm activitatea din pasiune și întotdeauna încercăm sa fim cu un pas înaintea solicitărilor.

Viziune

Prin consolidarea poziției noastre în Polonia, Germania şi Olanda, suntem în măsură să optimizăm în continuare conceptele noastre pentru clienţii noştri. În același timp, punem accentul pe RESPECT ca cea mai importantă valoare individuală și corporativă, suntem capabili să îmbunătățim situația migranților noștri din muncă.

• Datele de identificare ale tuturor companiilor care publica anunturi de recrutare pe eJobs.ro sunt verificate de consultantii nostri. eJobs.ro nu influenteaza, insa, procesul de recrutare desfasurat de catre companii.

• Analizati cu atentie informatiile din cadrul anunturilor de recrutare! Daca aveti dubii in privinta veridicitatii anumitor date sau in cazul unor solicitari suplimentare ale angajatorilor (trimiterea de documente personale, sume de bani etc.), va rugam sa ne scrieti la contact@ejobs.ro.

Lucrator în Depozit - Olanda - Limba Engleză  -  OTTO WORK FORCE ROM S.R.L.

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close