Publicat 28 Mai 2021 | Reactualizat 25 Iun 2021 | Expiră 28 Iun 2021

Lucrător logistică Vivo Cluj-Napoca, Floresti

1 post |  Aplicare externa
Ai aplicat
Expirat
Nu uita să îți finalizezi aplicarea pe site-ul angajatorului! Vei avea mai multe șanse de a fi chemat la interviu.

Lucrător logistică
POZIȚIA
Pe durată nedeterminată, cu normă întreagă/normă parțială
ÎNCEPERE
27.05.2021
COMPANIA
Peek & Cloppenburg S.R.L.
PERSOANA DE CONTACT
General Sales Manager
LOCAȚIA
Vivo! Cluj-Napoca, Florești
Peek & Cloppenburg este o companie interna ională de modă cu ț aproximativ 140 de magazine în 15 țări din Europa. Vă oferim o varietate generoasă de produse de calitate superioară și un serviciu de asistență clienți de excepție. Suntem o companie de familie care oferă angajaților experiența de 120 de ani în domeniul modei, un mediu sigur și dinamic de lucru și posibilitatea construirii unei cariere pe termen lung. Combinăm cu succes siguranța și inovația, eficiența economică și buna cunoaștere a tendințelor din industria modei, asumarea individuală a răspunderii și spiritul de echipă. Deveniți o parte a grupului nostrum și începeți cariera dvs la Peek & Cloppenburg.

RESPONSABILITĂŢI

Descarcarea camionului şi recepţia mărfii
Preluarea şi etichetarea produselor
Asigurarea mărfii si pregătirea acesteia pentru vânzăre
Susţinerea lucrărilor de reamenajare în departament si magazin
Colaborarea cu echipa de vânzări
Utilizarea corectă a sistemului propriu de gestiune a mărfii, dupa un training specific
Activităţi de inventar şi reduceri

COMPETENŢE

Orientare puternică spre servicii şi simţul răspunderii
Manieră de lucru precisă şi ordonată
Seriozitate şi capacitate de lucru în echipă
Flexibilitate şi rezistenţă la stress
Cunoştinţe bune de operare PC

CEEA CE OFERIM

Un mediu profesional dinamic, focalizat pe lucrul în echipă și responsabilitate individuală
Siguranța unei companii de familie cu tradiție
Posibilitatea de a dezvolta o carieră în domeniul modei
Programe de dezvoltare variate pentru diverse funcții și departamente din cadrul magazinului
Reducere la cupărăturile personale în magazinele noastre pentru toți angajații
Asigurare de sănătate privată

MAI MULTE INFORMAȚII career.peek-cloppenburg.com/Inspirat de modă și motivat de succesLa Peek & Cloppenburg combinăm multe - poate neașteptate - calități: nu suntem doar un retailer de modă, ci proiectăm și producem propriile mărci - de la masa de desen până la prezentarea finală a produselor. În peste 140 de magazine și în sediile companiei noastre din Düsseldorf și Viena, aproximativ 16.000 de angajați cu o gamă largă de specialități fac tot posibilul pentru piețele din 15 țări.În consecință, la P&C veți găsi diversitate unică și trebuie să vă confruntați cu noi provocări personale.Cum este să lucrezi la Peek & Cloppenburg? Toți cei care lucrează la Peek & Cloppenburg vor veni în curând să aprecieze amestecul nostru distinct de colegialitate și mentalitate practică. Lucrăm împreună cu dăruire și pasiune.Spiritul de echipă este la fel de important pentru noi ca performanța înaltă, angajamentul individual și dorința de a-și asuma responsabilitatea. În plus, oferim un program divers de dezvoltare personală fantastică și oportunități de îndrumare, posibilități de rețea, precum și beneficii care depășesc cu mult pregătirea profesională și salariul dvs. Acestea includ o reducere a angajaților, modele pentru îmbinarea vieții de muncă și de familie și o gamă largă de oferte de cultură, fitness și sănătate.Posibilitățile de formare și carieră la Peek & Cloppenburg. Sarcini diverse, responsabilitate mare, ierarhii plate: Peek & Cloppenburg este un angajator foarte atractiv într-un sector dinamic. Indiferent de programul pentru care optați, începerea activității la P&C vă oferă o mare varietate de oportunități de dezvoltare și perspective de carieră la toate nivelurile.Pentru studenți și absolvenți: Programul stagiar Stagii studențești Pentru profesioniști: Program de gestionare a magazinului Vânzări de intrare directă: Director general de vânzări, director de departament, asistent manager de asistență, asistență de vânzări Poziții la sediul direct la intrare Mai multe: https://career.peek-cloppenburg.com/
Ai aplicat
Expirat
Lucrător logistică Vivo Cluj-Napoca, Floresti  -  Peek & Cloppenburg

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close