Publicat 23 Oct 2008 | Expiră 23 Oct 2008

Locuri de munca strainatate, de la muncitori necalificati pana la medici si ingineri!!

50 posturi
Expirat
Anunț inactiv

Acest anunț a expirat și nu este disponibil pentru aplicare.

Înapoi la joburi

Candidatul ideal

constiinciozitate, seriozitate, dorinta de afirmare, dorinta de realizare profesionala

Descrierea jobului

joburi in strainatate,de la muncitori necalificati pana la medici si ingineri!( barmani, ospatari, tamplari, cameriste, zootehnie, sudori CO2, electricieni navali si auto, mecanici auto si navali, lacatusi, macelari, etc

Descrierea companiei

Firma de recrutare pentru plasarea fortei de munca in strainatate

Expirat

• Datele de identificare ale tuturor companiilor care publica anunturi de recrutare pe eJobs.ro sunt verificate de consultantii nostri. eJobs.ro nu influenteaza, insa, procesul de recrutare desfasurat de catre companii.

• Analizati cu atentie informatiile din cadrul anunturilor de recrutare! Daca aveti dubii in privinta veridicitatii anumitor date sau in cazul unor solicitari suplimentare ale angajatorilor (trimiterea de documente personale, sume de bani etc.), va rugam sa ne scrieti la [email protected].

Locuri de munca strainatate, de la muncitori necalificati pana la medici si ingineri!!  -  AMG PERSONNEL

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close