de ani Fără Frică...

E momentul să sărbătorim și să îți mulțumim că ești alături de noi! Hai să revedem împreună aventurile prin care am trecut și să descoperi surprizele pe care ți le-am pregătit

Publicat 22 Oct 2008 | Reactualizat 20 Nov 2008 | Expiră 22 Nov 2008

Locuri de munca pentru transatori de vita in Germania

1 post
Expirat
Anunț inactiv

Acest anunț a expirat și nu este disponibil pentru aplicare.

Înapoi la joburi

Candidatul ideal

SC JOB FACTORY SRL acreditat ITM specializata in recrutarea si plasarea fortei de munca in Germani cauta urgent transatori cu experienta in transari de vita .

Descrierea jobului

Se asigura contract legal de munca,cazare salar net/luna in mana intre 1600-1800 euro..Inf la 0770852857 sau 0771422855 , luni-vineri intre 09-16h .

Descrierea companiei

SC JOB FACTORY SRL acreditat ITM specializata in recrutarea si plasarea fortei de munca in Germania , Austria .

Expirat

• Datele de identificare ale tuturor companiilor care publica anunturi de recrutare pe eJobs.ro sunt verificate de consultantii nostri. eJobs.ro nu influenteaza, insa, procesul de recrutare desfasurat de catre companii.

• Analizati cu atentie informatiile din cadrul anunturilor de recrutare! Daca aveti dubii in privinta veridicitatii anumitor date sau in cazul unor solicitari suplimentare ale angajatorilor (trimiterea de documente personale, sume de bani etc.), va rugam sa ne scrieti la contact@ejobs.ro.

Locuri de munca pentru transatori de vita in Germania  -  sc Job-Factory srl

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close