Publicat 23 Oct 2008 | Reactualizat 21 Nov 2008 | Expiră 23 Nov 2008

Locuri de munca pentru transatori de porc si vita in Olanda

20 posturi
Expirat
Anunț inactiv

Acest anunț a expirat și nu este disponibil pentru aplicare.

Înapoi la joburi

Candidatul ideal

transatori cu experienta in transari de porc si vita

Descrierea jobului

Companie Germana recrutaza macelari cu experienta de cel putin 1 an in dezosare de porc si vita, seriosi, harnici , capabil sa se integreze intr-un colectiv in unitati ultra moderne din Olanda. Se asigura salariu foarte bun, contract initial pe 6 luni cu posibilitate de prelungire, cazare asigurata, transport asigurat, nu se percepe comision. Trimite CV-ul si nr.de tel la adresa e-mail m.vanea@euro-arbeitsvermittlung.de sau la numarul de fax 0049-282291456818

Descrierea companiei

E.A.G GmbH este o firma Germana de renume, specializata in recrutarea si plasarea fortei de munca in Germania si Olanda.

Expirat

• Datele de identificare ale tuturor companiilor care publica anunturi de recrutare pe eJobs.ro sunt verificate de consultantii nostri. eJobs.ro nu influenteaza, insa, procesul de recrutare desfasurat de catre companii.

• Analizati cu atentie informatiile din cadrul anunturilor de recrutare! Daca aveti dubii in privinta veridicitatii anumitor date sau in cazul unor solicitari suplimentare ale angajatorilor (trimiterea de documente personale, sume de bani etc.), va rugam sa ne scrieti la contact@ejobs.ro.

Locuri de munca pentru transatori de porc si vita in Olanda  -  E.A.G. GmbH

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close