Publicat 23 Iun 2007 | Expiră 24 Iul 2007

Locuri de munca legale in UK - plecari urgente!

50 posturi
Expirat
Anunț inactiv

Acest anunț a expirat și nu este disponibil pentru aplicare.

Înapoi la joburi

Candidatul ideal

Conditii de participare:
- barbati sau femei
- varsta intre 18 - 60 ani
- nu este necesara nici un fel de experienta;
- nu este necesara nici un fel de calificare;
- cunostiinte de lb. engleza la nivel minim de conversatie;
- personalitate prietenoasa si devotament in munca;

Descrierea jobului

Posturi vacante:
Locuri de munca disponibile pe toata perioada anului, in azile si clinici private, pe tot teritoriul Marii Britanii pentru: asistente, ingrijitori, ajutori la bucatarie, personal curatenie, etc;

Descriere job / responsabilitati:
Asistarea si ingrijirea persoanelor batrane sau bolnave, efectuarea curateniei in azil sau clinica, ajutarea la diverse activitati la bucatarie sau cantina si orice alte sarcini cerute de catre angajator;

Beneficiile viitorului angajat:
- contract legal de munca pe 1 an cu posibilitate de prelungire, permis de munca, asigurari sociale platite de angajator;
- plecare in maxim 2 - 3 luni pt. femei si 4 luni pt. barbati;
- asigurare medicala platita de angajator;
- Danfil Jobs se ocupa de toate formalitatile necesare - permis de munca, cont bancar in UK, etc;
- salariul: intre £5.35 / ora si £6.20 / ora brut, in functie de angajator;
- Program lucru: 8 ore/zi, 6 zile/saptamana.
- Important !!! Dupa incheierea unui an de munca in acest domeniu, candidatii care doresc sa munceasca legal si in alte domenii, pot castiga acest drept, iar agentia noastra ii poate ajuta pentru depunerea actelor si obtinerea dreptului de lucru pe teritoriul UK. Aceste formalitati dureaza intre 4 - 6 saptamani.

Descrierea companiei

Danfil Jobs este o companie de recrutare si plasare forta de munca in strainatate, acreditata de Ministerul Muncii, cu sediul in Brasov - ROMANIA, care ofera candidatilor sai cele mai atragatoare programe de schimb cultural si joburi in cele mai diverse domenii de activitate si tari. Puteti gasi locuri de munca in tara si strainatate in orice domeniu doriti.
Pentru informatii suplimentare accesati www.danfil-jobs.com

Expirat

• Datele de identificare ale tuturor companiilor care publica anunturi de recrutare pe eJobs.ro sunt verificate de consultantii nostri. eJobs.ro nu influenteaza, insa, procesul de recrutare desfasurat de catre companii.

• Analizati cu atentie informatiile din cadrul anunturilor de recrutare! Daca aveti dubii in privinta veridicitatii anumitor date sau in cazul unor solicitari suplimentare ale angajatorilor (trimiterea de documente personale, sume de bani etc.), va rugam sa ne scrieti la [email protected].

Locuri de munca legale in UK - plecari urgente!  -  Danfil Company SRL

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close