Publicat 19 Mar 2008 | Expiră 19 Mar 2008

Locuri de munca legale in Germania

6 posturi
Expirat
Anunț inactiv

Acest anunț a expirat și nu este disponibil pentru aplicare.

Înapoi la joburi

Candidatul ideal

Varsta maxima 45 ani,cunostinte minime de limba germana,nu este necesara experienta sau calificare.

Descrierea jobului

Parc de distractii in Germania ,mobile,in general la saptamana se muta dintr-un oras in altul.Se ofera un salariu net intre 600-900 euro/luna(in fuctie de aptitudinile lucratorului).Se asigura cazare ,masa.Mai multe detalii obtineti la adresa de email [email protected]

Descrierea companiei

Parcuri de distractii

Expirat

• Datele de identificare ale tuturor companiilor care publica anunturi de recrutare pe eJobs.ro sunt verificate de consultantii nostri. eJobs.ro nu influenteaza, insa, procesul de recrutare desfasurat de catre companii.

• Analizati cu atentie informatiile din cadrul anunturilor de recrutare! Daca aveti dubii in privinta veridicitatii anumitor date sau in cazul unor solicitari suplimentare ale angajatorilor (trimiterea de documente personale, sume de bani etc.), va rugam sa ne scrieti la [email protected].

Locuri de munca legale in Germania  -  Expozanti

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close