de ani Fără Frică...

E momentul să sărbătorim și să îți mulțumim că ești alături de noi! Hai să revedem împreună aventurile prin care am trecut și să descoperi surprizele pe care ți le-am pregătit

Publicat 29 Nov 2007 | Expiră 29 Nov 2007

Locuri de munca in strainatate

20 posturi
Expirat
Anunț inactiv

Acest anunț a expirat și nu este disponibil pentru aplicare.

Înapoi la joburi

Candidatul ideal

Incepand cu februarie 2008 angajam personal cu contracte intre 6 luni si 3 ani pentru Franta, Marea Britanie, Italia, Spania, Germania , Isreal, Cipru si Romania in urmatoarele domenii de activitate: IT, marketing, management, medical, inginerie, administrativ, management, transporturi, logistica, PR, secretariat, constructii. Cei interesati, sunt rugati sa trimita CV si scrisoare de intentie, cu mentiunea domeniului pentru care aplica, la office@sc-international.com.

Descrierea jobului

Se vor discuta la interviu.

Descrierea companiei

SwissContact International ofera ajutorul necesar in probleme de management de resurse umane. SwissContact International detine suportul, solutiile de evaluare si optimizare a potentialului de resurse umane din cadrul companiilor, avand ca scop final cresterea eficientei organizationale.

Expirat

• Datele de identificare ale tuturor companiilor care publica anunturi de recrutare pe eJobs.ro sunt verificate de consultantii nostri. eJobs.ro nu influenteaza, insa, procesul de recrutare desfasurat de catre companii.

• Analizati cu atentie informatiile din cadrul anunturilor de recrutare! Daca aveti dubii in privinta veridicitatii anumitor date sau in cazul unor solicitari suplimentare ale angajatorilor (trimiterea de documente personale, sume de bani etc.), va rugam sa ne scrieti la contact@ejobs.ro.

Locuri de munca in strainatate  -  SwissContact International

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close